Η έρευνα αφορά όπλα, ναρκωτικά και κινητά στη φυλακή Σταυρακίου - Σφραγίστηκε για όλη την ημέρα - Ένταση κατά τη μεταφορά κρατουμένων στο Τμήμα Μεταγωγών
Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιείται από τις 06:00 στις φυλακές Ιωαννίνων για τον εντοπισμό ένστολων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε έκνομες δραστηριότητες. Στην έρευνα συνδράμουν κλιμάκια του Σώματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ από την Θεσσαλονίκη, άνδρες των ΕΚΑΜ, διμοιρία των ΜΑΤ.
Η έρευνα συνεχίζεται, με τους αστυνομικούς να ερευνούν ενδελεχώς τα πάντα, για όπλα, ναρκωτικά, κινητά και οτιδήποτε παραβιάζει την εύρυθμη λειτουργία των φυλακών.
Η φυλακή του Σταυρακίου σφραγίστηκε για όλη την ημέρα ενώ κάποια στιγμή υπήρξε ένταση καθώς μεταφέρθηκαν κάποιοι κρατούμενοι στο Τμήμα Μεταγωγών. Κρατούμενοι έβαλα φωτιά σε αντικείμενα στα κελιά.
Κρατούνται ο υποδιευθυντής και δύο υπάλληλοι ενώ έχει συλληφθεί ένας αστυνομικός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Υπεγράφη η συμφωνία για τη Γάζα από ΗΠΑ, Κατάρ, Αίγυπτο, Τουρκία – Τραμπ: «Αυτό χρειάστηκε 3.000 χρόνια»
- Στη φυλακή από τις 21 Οκτωβρίου ο Νικολά Σαρκοζί
- Πιερρακάκης στη Βουλή: Αύξηση του ΑΕΠ 2,2% το 2025 και 2,4% το 2026
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη στη σκιά της εκεχειρίας στη Γάζα
- Alpha Bank: Αγορά 2,032 εκατ. ιδίων μετοχών έναντι 7,64 εκατ. ευρώ
- Mevaco: Παραιτήθηκε από το ΔΣ ο Ιωάννης Μπρούτζος
- Alter Ego: Στις 15 Οκτωβρίου θα αρχίσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
- Ακρίτας: Μετατροπή 14,1 εκατ. προνομιούχων μετοχών σε κοινές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις