Νέες εξελίξεις με αφορμή το ευρωπαϊκό σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate σημειώθηκαν όσον αφορά την πλευρά Καϊλή.

Ειδικότερα, έρευνες διεξήχθησαν στο σπίτι της ευρωβουλευτή στο Ψυχικό και στην οικία της αδελφής της, Μαγδαλένας στην Κηφισιά, από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη 28/6 από την οικονομική αστυνομία.
Το «παρών» έδωσε και Βέλγος εισαγγελέας που εκτέλεσε ευρωπαϊκή εντολή για έρευνα από τις βελγικές δικαστικές αρχές, σύμφωνα με την Καθημερινή.
Πιο αναλυτικά, ο Βέλγος εισαγγελέας ζήτησε μάλιστα από στελέχη της οικονομικής αστυνομίας να κατάσχουν κάποιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και συναφές hardware.
Πηγές πάντως από το περιβάλλον της Εύας Καϊλή, αναφέρουν ότι οι έλεγχοι έγιναν και δεν βρέθηκε τίποτα, «όπως ήταν αναμενόμενο».
«Απελπίστηκαν που δε βρήκαν τίποτα στις Βρυξέλλες και αλλού στον κόσμο και ψάχνουν τα σπίτια, άλλη μία φορά “άνθρακας ο θησαυρός”» αναφέρει ο κύκλος της ευρωβουλευτή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μελίντα Φρεντς Γκέιτς για Έπσταϊν: «Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι μακριά από όλη αυτή τη λάσπη»
- Εγκαίνια κέντρου καινοτομίας στα Ιωάννινα
- Η Texas Instruments εξαγοράζει τη Silicon Labs με 7,5 δισ. δολ.
- Η Airbus που αυξάνει την παραγωγή στρατιωτικών αεροσκαφών
- Επανεκκίνηση σχέσεων Τουρκίας, Αιγύπτου με φόντο Λιβύη, Γάζα και Ανατολική Μεσόγειο
- Δικαστική απόφαση ακυρώνει τη σύμβαση CK Hutchison με Παναμά για τα λιμάνια
- Πως τα Ατομα με Αναπηρία θα απαλλαγούν από τα τέλη κυκλοφορίας
- Ιμάμογλου: Η εισαγγελία ζητεί 20 έτη κάθειρξης για «πολιτική κατασκοπεία»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








