Ο εργαζόμενος υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών στην περιοχή του Νησακίου - Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ, προχωρά σε σύσταση επιτροπής για τη διερεύνηση του δυστυχήματος
Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη, στην Κέρκυρα, όπου εργαζόμενος έχασε τη ζωή του, αφού υπέστη ηλεκτροπληξία. Ειδικότερα, τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών στην περιοχή του Νησακίου.
Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το ΑΤ Κέρκυρας.
Σημειώνεται ότι ο τεχνικός του ΔΕΔΔΗΕ, Νίκος Μάνδυλας, υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών την Τρίτη 25 Ιουνίου σε περιοχή της Κέρκυρας και λίγο αργότερα κατέληξε.
Ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Κέρκυρας από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, δεν κατέστη δυνατό και έχασε τη μάχη με τον θάνατο.
Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
H οικογένεια του ΔΕΔΔΗΕ θρηνεί την απώλεια εργαζομένου της που έχασε τη ζωή του σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου κατά τη διάρκεια αποκατάστασης βλάβης στη Χαμηλή Τάση στην περιοχή Νησάκι στην Κέρκυρα.
Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Η εταιρία έχει προχωρήσει στη σύσταση Επιτροπής για τη Διερεύνηση του δυστυχήματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Kodak: Η εταιρεία με ιστορία 133 ετών δεν μπορεί να καλύψει χρέη 500 εκατ. ευρώ
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Σίσι με έμφαση σε Γάζα και διμερή θέματα
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Παλαιόχωρας Χανίων
- ΝΑΤΟ: Οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων επιβεβαίωσαν την στήριξή τους στην Ουκρανία
- Κουτσούμπας από Πάτρα: «Εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης στις πυρκαγιές- Δεν είχε πυρασφάλεια η ΒΙΠΕ»
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον Κρις Πάππας: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει
- Τραμπ: Ζητάει τώρα την παραίτηση της Λίζα Κουκ, μέλος του ΔΣ της Fed
- Μητσοτάκης για συλλήψεις εμπρηστών: Τέλος η ατιμωρησία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις