Ο Λαρς Σάντστρομ αντικατέστησε τον Καρλ Μελάντερ
Νέα πρόσωπα στη διοίκηση της Ericsson, καθώς ο προμηθευτής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ανακοίνωσε τον διορισμό του Λαρς Σάντστρομ (Lars Sandström) ως CFO, ανώτερου αντιπροέδρου και επικεφαλής των οικονομικών του ομίλου.
Ο Σάντστρομ αντικατέστησε τον Καρλ Μελάντερ, την αποχώρηση του οποίου η εταιρεία είχε ανακοινώσει τον προηγούμενο Απρίλιο και θα ενταχθεί στην Ericsson την 1η Απριλίου 2024 με έδρα του τη Σουηδία.
Επί του παρόντος είναι οικονομικός διευθυντής και μέλος της διοικητικής ομάδας της Getinge, εισηγμένης παγκόσμιας ηγέτιδας εταιρείας στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας.
Πριν από την ένταξή του στην Getinge το 2017, ο Σάντστρομ κατείχε προηγουμένως διάφορες διοικητικές θέσεις στις Volvo, Scania και Swedish Orphan Biovitrum, συγκεντρώνοντας εκτεταμένη εμπειρία σε διάφορους οικονομικούς και διοικητικούς ρόλους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δίκη υποκλοπών: Η κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή «μολυσμένων» sms είχε όγκο συναλλαγών
- Επιστροφή κεφαλαίου της IDEAL HOLDINGS A.E.
- Wall Street: Πτωτικά οι δείκτες λόγω αδύναμου α΄τριμήνου της Intel
- ΜΕΤΚΑ: Υπογράφηκε η σύμβαση εργολαβίας για το Μουσείο Ολοκαυτώματος Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη
- Piraeus Securities: Ανεβάζει στα 23,8 ευρώ τη τιμή – στόχο για τη μετοχή της ΔΕΗ
- Βόλος: Άγνωστοι χτύπησαν τον δημοσιογράφο και εκδότη Δημήτρη Καρεκλίδη
- ΦΑΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Εγκρίθηκε η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Βελβεντού Κοζάνης με 850.000 ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








