Ο Λαρς Σάντστρομ αντικατέστησε τον Καρλ Μελάντερ
Νέα πρόσωπα στη διοίκηση της Ericsson, καθώς ο προμηθευτής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ανακοίνωσε τον διορισμό του Λαρς Σάντστρομ (Lars Sandström) ως CFO, ανώτερου αντιπροέδρου και επικεφαλής των οικονομικών του ομίλου.
Ο Σάντστρομ αντικατέστησε τον Καρλ Μελάντερ, την αποχώρηση του οποίου η εταιρεία είχε ανακοινώσει τον προηγούμενο Απρίλιο και θα ενταχθεί στην Ericsson την 1η Απριλίου 2024 με έδρα του τη Σουηδία.
Επί του παρόντος είναι οικονομικός διευθυντής και μέλος της διοικητικής ομάδας της Getinge, εισηγμένης παγκόσμιας ηγέτιδας εταιρείας στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας.
Πριν από την ένταξή του στην Getinge το 2017, ο Σάντστρομ κατείχε προηγουμένως διάφορες διοικητικές θέσεις στις Volvo, Scania και Swedish Orphan Biovitrum, συγκεντρώνοντας εκτεταμένη εμπειρία σε διάφορους οικονομικούς και διοικητικούς ρόλους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις