«Μετά την άρση των κυρώσεων κατά της χώρας μας, η τουρκική αμυντική βιομηχανία θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος
Την ικανοποίησή του για την προώθηση του τουρκικού αιτήματος από τις ΗΠΑ για προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών F-16 εξέφρασε ο Ταγίπ Ερντογάν. Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε: «Είμαστε επίσης ικανοποιημένοι που ολοκληρώθηκε θετικά το αίτημά μας για τα F-16, το οποίο επιδιώκαμε με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής εδώ και αρκετό καιρό».
Υποστήριξε επίσης πως «μετά την άρση των κυρώσεων κατά της χώρας μας, η τουρκική αμυντική βιομηχανία θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο».
Δήλωσε επίσης ενθουσιασμένος αναφερόμενος στις νέες μονάδες που εντάχθηκαν στο τουρκικό Ναυτικό.«Εμείς συνεχίσαμε και θα συνεχίσουμε την πορεία μας χωρίς να δίνουμε σημασία στους επίμονους αντιπάλους. Συνεχίζουμε να συλλέγουμε τους καρπούς των επενδύσεών μας στην αμυντική βιομηχανία», είπε μεταξύ άλλων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωαγορές: Στο κόκκινο οι δείκτες, βαρίδι η HSBC – Πτώση σε Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη
- Saudi Aramco: Αυξάνει τις προσφορές πετρελαίου στην Ευρώπη καθώς αποκαθίστανται οι προμήθειες
- Κόκκαλης: Αγορές μετοχών 3,66 εκατ. ευρώ της Intracom μέσα σε εννέα ημέρες
- Orilina Properties: Ξεκίνησε η απορρόφηση της θυγατρική Γερανίου Αναπτυξιακή
- Εκλογές στο Ισραήλ: Σφοδρές αλληλοκατηγορίες Νετανιάχου και Αμπάς για νοθεία – Παρέμβαση της αντιπολίτευσης
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
- Pizza Fan: Παραδέχθηκε ότι γνώριζε για το παράνομο «κέρασμα» ο ιδιοκτήτης – Αρνείται την εγκληματική οργάνωση
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Περισσότεροι επιβάτες, λιγότερα κέρδη – Στα 173,5 εκατ. ευρώ η κερδοφορία στο 9μηνο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








