Να καταγγείλει στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ την Ελλάδα για τη στρατιωτικοποίηση των νησιών προτίθεται ο Τούρκος Πρόεδρος, σε νέο εγχείρημά του για κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο.
Όπως αναφέρει η Sabah, υπό τον τίτλο «Απόβαση με ντοκουμέντα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ», ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα δημοσιοποιήσει στους κόλπους της Συμμαχίας υποτιθέμενα ντοκουμέντα που έχει συλλέξει η κυβέρνησή του, τα οποία κατά την Άγκυρα «αποδεικνύουν» πως η Ελλάδα στρατιωτικοποιεί τα νησιά, παραβιάζοντας τις συνθήκες της Λωζάνης και των Παρισίων και ότι τα επισκέπτονται ανώτεροι αξιωματούχοι.
Η Sabah μιλά για «προκλητικές επισκέψεις του υφυπουργού Άμυνας της Ελλάδας», Νίκου Χαρδαλιά, τονίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να γίνονται.
Ο Τούρκος Πρόεδρος σκοπεύει να θέσει στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και το θέμα της Σουηδίας και της Φινλανδίας, οι οποίες, όπως υποστηρίζει, στηρίζουν την τρομοκρατία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- FrieslandCampina Hellas: Κέρδη από επιστροφή φόρων για υπόθεση της περιόδου 2004-2007 (αθάνατο ελληνικό δημόσιο)
- Η Ευρώπη σφίγγει τον κλοιό στα δεξαμενόπλοια του «σκιώδους στόλου»
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσίασε το νέο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με «καρφιά» προς την κυβέρνηση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σε νέο ιστορικό υψηλό ο Stoxx 600
- Το ChatGPT ενσωματώνεται στο Viber για τους χρήστες στην Ελλάδα
- Fais Group: Στις 30 Ιουλίου η πληρωμή μερίσματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή
- Attica Πολυκαταστήματα: Στο 70,08% το έμμεσο ποσοστό της Ideal Holdings μετά τη διάθεση μετοχών
- CrediaBank: Από τις 6 Ιουλίου στο ταμπλό οι 583.280 νέες μετοχές
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








