Τη δήλωση έκανε ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας στους νεολαίους του Ιδρύματος Νέων Τουρκίας (TUGVA) που πρόκεινται στο κυβερνών κόμμα
Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι οι τοπικές δημοτικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου θα είναι η τελευταία του εκλογική διαδικασία, μετέδωσε την Παρασκευή το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Ο Ερντογάν μίλησε σήμερα, για πρώτη φορά, για το τέλος της εξουσίας του, ανακοινώνοντας ότι οι δημοτικές εκλογές της 31ης Μαρτίου θα είναι οι «τελευταίες» για τον ίδιο.
«Οι εκλογές της 31ης Μαρτίου θα είναι οι τελευταίες μου», σύμφωνα με τον νόμο, εξήγησε. «Το αποτέλεσμά τους θα είναι η μεταβίβαση της εμπιστοσύνης στους αδελφούς μου που θα με ακολουθήσουν», είπε ο Ερντογάν μιλώντας στους νεολαίους του Ιδρύματος Νέων Τουρκίας (TUGVA) που πρόκεινται στο κυβερνών κόμμα.
Ο Ερντογάν, ο πιο επιτυχημένος πολιτικός της σύγχρονης Τουρκίας, ηγείται της χώρας για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Έχοντας υπάρξει νικητής σε περισσότερες από δώδεκα εκλογικές αναμετρήσεις από το 2002, ο Ερντογάν επανεξελέγη για πενταετή θητεία κατά τη διάρκεια αμφισβητούμενων εκλογών τον Μάιο του 2023.
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
“Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak.” pic.twitter.com/W9Z0aMUALW
— EHA MEDYA (@eha_medya) March 8, 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2025
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Οικονομική έκθεση QUALITY & RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ - Οικονομική έκθεση Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
- Το ρεσάλτο του Ισραήλ στην Κρήτη σε πλοιάρια που πήγαιναν βοήθεια στη Γάζα και οι ευχαριστίες προς την ελληνική Κυβέρνηση
- Ο ΔΣΑ ζητά την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών
- Το Ιράν απειλεί με «μακρά και επώδυνα» πλήγματα εάν οι ΗΠΑ επαναλάβουν επιθέσεις
- Πρόταση προανακριτικής κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για Λιβανό και Αραμπατζή λόγω του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησε ο Νικόλας Φαραντούρης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








