Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Τετάρτη ότι είπε στους συναδέλφους του να μη διεξάγουν πλέον διμερείς συνομιλίες με την Ελλάδα, εξέλιξη που συνιστά μια ακόμα ανατροπή μετά την επανέναρξη των συνομιλιών των δύο πλευρών πέρυσι, σημειώνει το Reuters.
Ο Ερντογάν είπε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν υπάρχει πια» για αυτόν, κατηγορώντας τον Έλληνα ηγέτη ότι προσπάθησε να εμποδίσει τις πωλήσεις μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία κατά τη διάρκεια επίσκεψης στις Ηνωμένες Πολιτείες, σημειώνει το πρακτορείο.
Η Τουρκία και η Ελλάδα, και οι δύο σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, έχουν εδώ και καιρό διαφωνία για μια σειρά ζητημάτων όπως τα θαλάσσια σύνορα, η έκταση της υφαλοκρηπίδας τους, ο εναέριος χώρος και η Κύπρος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Leonardo Hotels: Meravia, η νέα ξενοδοχειακή μονάδα 45 εκατ. ευρώ στη Χαλκιδική
- Μήνυση Ρούτσι κατά του εριστικού Καπερνάρου στη δίκη για τα χαμένα βίντεο των Τεμπών
- Παναγόπουλος σε ΠΑΣΟΚ: «Δεν με εξέλεξε καμία κομματική επιτροπή – Αυτόνομη και ακηδεμόνευτη η ΠΑΣΚΕ»
- Bally’s Intralot: Αγόρασε 900.000 ίδιες μετοχές αξίας 858.146 ευρώ
- Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας
- Δημόσια προσφορά ομολογιών 18 με 20/2 από την CAPITAL CLEAN ENERGY CARRIERS CORP.
- Eυρωπαϊκές αγορές: Μικτά πρόσημα και έντονη νευρικότητα
- Scope: Αναβαθμίζει το αξιόχρεο της Εθνικής Τράπεζας σε BBB+ με σταθερή προοπτική
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








