Για την Τρίτη 15 Μαρτίου, στις 8 το πρωί, αναβλήθηκε η ανακοίνωση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων του 2015, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη.
Έως τότε θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες εγκριτικές διαδικασίες από το Διοικητικό Συμβούλιο και τις αρμόδιες Επιτροπές της τράπεζας, στο πλαίσιο εφαρμογής των αρχών εταιρικής διακυβέρνησης.
Σύμφωνα με πηγές από την ΕΤΕ, την Τρίτη θα δοθούν στη δημοσιότητα και οι αναλυτικές οικονομικές καταστάσεις, η προθεσμία για τις οποίες λήγει κανονικά στα τέλη του μήνα.
Θα ακολουθήσει κλήση τηλεδιάσκεψης την ίδια ημέρα στις 14:00 ώρα Ελλάδος (12:00 GMT), για την παρουσίαση και συζήτηση των αποτελεσμάτων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Fourlis: Στα 82,2 εκατ. ευρώ τα EBITDA, αυξημένα κατά 12,6% το 2025 – Προτεινόμενο μέρισμα 0,15 ευρώ ανά μετοχή
- Profile: Αύξηση 26,9% στα EBITDA με 13,1 εκατ. ευρώ το 2025 – Μέρισμα 0,08 ευρώ ανά μετοχή
- ORILINA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2025
- Dotsoft: Ισχυρή αύξηση 111,5% στα EBITDA με 9,19 εκατ. ευρώ το 2025
- ΟΛΠ: Στα 132,3 εκατ. ευρώ τα EBITDA το 2025 – Πρόταση για μέρισμα 1,896 ευρώ ανά μετοχή
- ORILINA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π. - Κατάσταση επενδύσεων ORILINA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
- ORILINA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π. - Οικονομική έκθεση ORILINA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- ALPHA TRUST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2026
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








