Έχει αναλάβει θέσεις αυξημένης ευθύνης στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, αρχικά στον εμπορικό τομέα της Vodafone, στη συνέχεια στην Hellas Online ως Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ, διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην Wind Ελλάς
Την τοποθέτηση του Νάσου Ζαρκαλή στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της, από 1 Οκτωβρίου 2023, ανακοίνωσε η Εθνική Ασφαλιστική.
Ο κ. Ζαρκαλής κατέχει υψηλές ιεραρχικές θέσεις σε ανταγωνιστικούς επιχειρηματικούς τομείς για περισσότερα από 30 χρόνια.
Έχει αναλάβει θέσεις αυξημένης ευθύνης στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, αρχικά στον εμπορικό τομέα της Vodafone Ελλάδας και στη συνέχεια στην Hellas Online ως Διευθύνων Σύμβουλος. Την περίοδο 2009-2022, διετέλεσε Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος στην Wind Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε..
Η εμπειρία του εκτείνεται και στον χρηματοπιστωτικό τομέα καθώς, από τον Ιούλιο του 2020, κατέχει τη θέση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους Διοικητικού Συμβουλίου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ).
Ο κ. Ζαρκαλής είναι κάτοχος πτυχίου Χημικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) Χημικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Delaware των ΗΠΑ. Επιπλέον, διαθέτει MBA από το Henley Management College του Ηνωμένου Βασιλείου.
Η παρουσία του, στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής, αποτελεί για την Εταιρία ιδιαίτερο πλεονέκτημα στη διαχείριση και την αντιμετώπιση κάθε μελλοντικής επιχειρηματικής πρόκλησης, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Wall Street: S&P 500 και Nasdaq ανοδικά, ο Dow Jones οριακά χαμηλότερα
- Νέος διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος στη Θέων Αισθητήρες (Theon Sensors)
- Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ): Έσοδα 11,357 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 9,5 εκατ. ευρώ κρατική επιχορήγηση
- Η Wolt κάνει την έκπληξη και μπαίνει στον κλάδο των couriers, λανσάροντας υπηρεσίες αποστολής και παραλαβής δεμάτων
- ΕΧΑΕ: «Δίκαιο και εύλογο» το τίμημα στη δημόσια πρόταση από Euronext
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη 2% για τον γαλλικό CAC 40 – Άλμα 12% για LVMH
- Καραμανλής: «Αν υποτιμηθεί η αμφισβήτηση των Θεσμών από την κοινωνία, βαδίζουμε ολοταχώς σε πολιτική κρίση»
- Κουρμέντζα – Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Τυχεροπούλου πλήρωσε το 80% των δεσμευμένων ΑΦΜ και του «Φραπέ»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις