Πρώτη και στο μερίδιο αγοράς των Χρηματοδοτικών Μισθώσεων για 3η συνεχή χρονιά με 32%
Η Εθνική Leasing ανακοίνωσε βασικά στοιχεία για την πορεία της το 2025. Σύμφωνα με αυτά η θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας, αναδεικνύεται για το έτος 2025 και για 7η συνεχή χρονιά, πρώτη στις νέες εργασίες του κλάδου Χρηματοδοτικών Μισθώσεων, υλοποιώντας εργασίες συνολικού ύψους 349 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Χρηματοδοτικής Μίσθωσης (ΕΕΕΧΜ), οι νέες εργασίες που πραγματοποίησε το σύνολο των Ελληνικών Εταιριών Χρηματοδοτικών Μισθώσεων ανήλθαν το 2025 στο ποσό των 949 εκατ. ευρώ, με το ποσοστό της Εθνικής Leasing να ανέρχεται σε 37% επί του συνόλου.
Η επιτυχία της Εθνικής Leasing τα τελευταία 7 έτη, την κατέταξε πρώτη και στο μερίδιο αγοράς των Χρηματοδοτικών Μισθώσεων για 3η συνεχή χρονιά, με το ποσοστό της να ανέρχεται σε 32%. Η Εθνική Leasing ανήκει στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας κατά ποσοστό 100%.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Leasing Θεόδωρος Σπυρόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων της ΕΕΕΧΜ, δήλωσε ότι «η Εθνική Leasing αποτελεί σήμερα τη σημαντικότερη δύναμη στην αγορά του leasing, στηριζόμενη στην πολυετή εμπειρία της, στην αξιοποίηση όλων των σύγχρονων εργαλείων χρηματοδότησης, στην αξιοπιστία και την ποιότητα των υπηρεσιών που διακρίνει τον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας. Τα ίδια τα στοιχεία και η διαρκής εξέλιξη των μεγεθών μας, επιβεβαιώνουν πράγματι την ισχύ και την προοπτική της Εθνικής Leasing, σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα το FTTH ίντερνετ από τη ΔΕΗ με 100% οπτική ίνα
- Μήνυμα Σαμαρά από Καλαμάτα παρουσία Καραμανλή: «Ο πατριωτισμός ενώνει, δεν διαιρεί»
- Αίτημα για εξαγορά όλων των μετοχών της Ακρίτας από την Κύκλος Συμμετοχών
- Eurostat: Ελλάδα και Βουλγαρία πρώτες στην ΕΕ με 19% που τα νοικοκυριά δεν ζέσταναν τα σπίτια τους το 2024
- Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Καιρός για μεγάλες αλλαγές
- Μεταποίηση: Θετικά μπήκε το 2026 με τον δείκτη PMI να ανεβαίνει στις 54,2 μονάδες τον Ιανουάριο
- Το ευρώ ενισχύεται 0,05%, στα 1,1860 δολάρια
- Top Employer στην Ελλάδα για 4η χρονιά η Huawei
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







