Τα στοιχεία για τις πληρωμές που διενεργήθηκαν, προς φυσικά και νομικά πρόσωπα, εντός του α΄ εξαμήνου του 2018, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.
Αναλυτικά, οι πληρωμές λόγω διαφήμισης, προβολής και προώθησης ανήλθαν σε συνολικά 2.658.299,30 ευρώ (καθαρό ποσό),ενώ καταβλήθηκαν επιπρόσθετα ποσά τα οποία αφορούσαν σε πληρωμές για ΦΠΑ, αγγελιόσημο, ειδικό φόρο τηλεοπτικών διαφημίσεων και λοιπές επιβαρύνσεις, συνολικού ποσού 761.463,40 ευρώ.
Οι πληρωμές λόγω δωρεάς, χορηγίας, επιχορήγησης ανήλθαν σε συνολικά 3.899.752,40 ευρώ προς νομικά πρόσωπα και 227.455,00 ευρώ προς φυσικά πρόσωπα, ενώ καταβλήθηκαν επιπρόσθετα ποσά τα οποία αφορούσαν σε πληρωμές για ΦΠΑ και λοιπές επιβαρύνσεις, συνολικού ποσού 512.395,23 ευρώ.
Αναλυτικά τα στοιχεία
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Reuters: Η Γερμανία εξετάζει να κρατικοποιήσει τις δραστηριότητες της Rosneft μετά τις κυρώσεις Τραμπ
- Η FED προχώρησε σε μείωση των επιτοκίων κατά 0,25%
- Δένδιας: Διαγωνισμός για την ανάδειξη του Άγνωστου Στρατιώτη
- Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε τη νέα βιοκλιματική όψη του Πενταγώνου
- Πιερρακάκης για τα αιτήματα της ΚΕΔΕ: Τα δημοσιονομικά περιθώρια είναι συγκεκριμένα
- Κλοπή στο Λούβρο: Η εισαγγελέας λέει ότι οι δύο συλληφθέντες αναγνώρισαν «εν μέρει» την εμπλοκή τους
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα περιμένοντας Fed και EKT
- Quest: Η GLS δεν θα ασκήσει το πρώτο call option για το υπόλοιπο 80% της ACS
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








