Οι δανειολήπτες που δικαιούνται την παράταση, θα ενταχθούν αυτόματα, χωρίς να απαιτείται καμία εκ μέρους τους ενέργεια
Η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει να στηρίζει τους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων με κυμαινόμενο επιτόκιο και προχωρά στην επέκταση του Προγράμματος Ανταμοιβής για Συνεπείς Πελάτες Στεγαστικών Δανείων, που είχε ανακοινωθεί στις 11 Απριλίου 2023, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η τράπεζα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, το Πρόγραμμα Ανταμοιβής παρατείνεται για άλλους 12 μήνες, με τους ίδιους όρους. Οι δανειολήπτες που δικαιούνται την παράταση, θα ενταχθούν αυτόματα, χωρίς να απαιτείται καμία εκ μέρους τους ενέργεια.
Οι χρηματοδοτικές ανάγκες του Προγράμματος Ανταμοιβής για Συνεπείς Δανειολήπτες Στεγαστικών Δανείων καλύπτονται στο σύνολό τους από την Εθνική ΤράπεζαΕΤΕ +0,75%, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- NASA: Στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το πλήρωμα της NASA SpaceX Crew
- Fed: Η παραίτηση Κούγκλερ από το Δ.Σ. ανοίγει θέση για εκλεκτό του Ντόναλντ Τραμπ
- Meta: Πουλάει assets 2 δισ. δολαρίων σε data centers για συγχρηματοδότηση της ΑΙ
- ΓΕΜΗ: “Καμπανάκι” για τις εκκρεμότητες με πρόστιμα από 1/1/2026
- Πολιτική Προστασία: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια και Κρήτη
- Θερινές άδειες: Αδειάζουν οι μεγαλουπόλεις – Κορυφώνεται η έξοδος προς νησιά και επαρχία
- Τραμπ: Με δύο πυρηνικά υποβρύχια απαντά στις προκλήσεις Μεντβέντεφ
- Παλαιό Φάληρο: Στον εισαγγελέα η 32χρονη για τον θάνατο του κοριτσιού
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις