Σε θετικό έδαφος γυρίζει η τιμή του αργού πετρελαίου τη Δευτέρα καθώς αναλυτές της Eurasia εκτίμησαν ότι ο ΟΠΕΚ+ θα εξετάσει σοβαρά μια μείωση παραγωγής στη συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας.
«Δεδομένων των ευρύτερων συνθηκών στην αγορά, ο ΟΠΕΚ+ θα εξετάσει σοβαρά μια νέα μείωση παραγωγής στην επερχόμενη συνεδρίαση, ειδικά αν οι τιμές του αργού υποχωρήσουν πολύ κάτω από το υφιστάμενο επίπεδο την ερχόμενη εβδομάδα» εκτιμούν αναλυτές της Eurasia σε έκθεσή τους σύμφωνα με το Bloomberg.
Η τιμή του συμβολαίου της αμερικανικής ποικιλίας του αργού ενισχύεται 1,4% στα 77,7 δολάρια το βαρέλι, ενώ πριν τη διαρροή της έκθεσης της Eurasia υποχωρούσε 2%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Alpha Trust: Με ποσοστό 96,95% η Alpha Bank
- Ευρωπαϊκές αγορές: Νευρικότητα από την εύθραυστη ισορροπία ΗΠΑ – Ιράν
- Ο Τραμπ επένδυσε στην Axon και δύο εβδομάδες μετά ήρθε συμβόλαιο 220 εκατ. δολαρίων με την Υπηρεσία Μετανάστευσης
- Κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση τριών ακινήτων έναντι 1,95 εκατ. ευρώ
- Τέσσερις παρεμβάσεις για τη στήριξη της εστίασης προτείνει η ΠΟΕΣΕ στον πρωθυπουργό
- ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο είπε «όχι» στον Τραμπ για την απόλυση της Λίζα Κουκ από την Fed
- METLEN ENERGY & METALS PLC - PDMR transaction notifications
- ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε. - ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Δ.Σ.
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








