Τράπεζες

Eurobank: Στις αγορές για 500 εκατ. ευρώ με τριετές ομόλογο

Financialreport.gr

Μεταξύ των αναδόχων της έκδοσης περιλαμβάνονται οι Deutsche Bank, IMI - Intesa Sanpaolo, Jefferies, Santander και Société Générale

Σε έκδοση senior preferred ομολόγου αξίας έως 500 εκατομμυρίων ευρώ, με στόχο να καλύψει τις γενικές χρηματοδοτικές ανάγκες της, προχωρά η Eurobank. Το ομόλογο, ωρίμανσης 7 Ιουλίου 2028, θα εκδοθεί με περιθώριο Mid Swap+125 (περίπου 3,34%).

Η έκδοση θα έχει σταθερό επιτόκιο που θα καταβάλλεται ετησίως μέχρι την 7η Ιουλίου 2027, ενώ μετά από αυτήν την ημερομηνία το επιτόκιο θα προσαρμόζεται με βάση το 1ετές περιθώριο MS+ (χωρίς αύξηση επιτοκίου).

Η Eurobank θα έχει δυνατότητα εξόφλησης νωρίτερα, στις 7 Ιουλίου 2027, εφόσον το επιθυμεί, ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς και τις χρηματοδοτικές της ανάγκες.

Η έκδοση θα διατεθεί σε κατόχους επαγγελματικών πελατών και επιλέξιμους αντισυμβαλλομένους.

Η Eurobank αναμένει ότι η βαθμολογία του ομολόγου θα είναι Baa1 από την Moody’s, BBB- από την S&P και BBB- από την Fitch.

Μεταξύ των αναδόχων της έκδοσης περιλαμβάνονται οι Deutsche Bank, IMI – Intesa Sanpaolo, Jefferies, Santander και Société Générale.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu