Η Eurolife FFH παρουσιάζει ένα νέο αποταμιευτικό πρόγραμμα ασφάλισης που στόχο έχει να βοηθήσει τους κατόχους του να δημιουργήσουν ένα εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του συμβολαίου, μετά από εφάπαξ καταβολή. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα σίγουρο κεφάλαιο για το μέλλον, με εγγυημένη απόδοση στην επένδυσή τους.
Πιο συγκεκριμένα, το νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα προσφέρει εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του συμβολαίου και το τεχνικό εγγυημένο επιτόκιο που χρησιμοποιείται είναι 2.0% για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου. Στο πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να ασφαλιστούν υποψήφιοι μέχρι την ηλικία των 70 ετών και η διάρκεια ασφάλισης είναι 10 έτη. Η ελάχιστη εφάπαξ καταβολή είναι 5.000 ευρώ, ενώ η μέγιστη μπορεί να ανέλθει στα 100.000 ευρώ.
Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, οι κάτοχοι μπορούν να ενισχύσουν το κεφάλαιό τους, προκειμένου να διευκολύνουν την επίτευξη μελλοντικών στόχων ή να συμπληρώσουν το εισόδημά τους. Για την Eurolife FFH, αξία έχει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Με το νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα εγγυημένου επιτοκίου, βρίσκεται στο πλευρό τους, τηρώντας τη δέσμευσή της να επενδύει στην ανάπτυξη προϊόντων που διευκολύνουν την καθημερινότητα και το μέλλον τους, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Allwyn – ΟΠΑΠ: Μόνο για το 6,7% του συνόλου των μετοχών ασκήθηκε το δικαίωμα εξόδου
- Paramount: Δίνει στην Warner Bros 2,8 δισ. δολάρια για να μπλοκάρει τη συμφωνία με τη Netflix
- Wall Street: Μεικτά πρόσημα και νέο ιστορικό υψηλό για Dow Jones – Πιέσεις για Nasdaq
- «Σπαρτιάτες»: Ομόφωνα αθώοι οι βουλευτές και ο Κασιδιάρης για εξαπάτηση εκλογικού σώματος
- ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. - Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας – Γνωστοποίηση Συναλλαγών
- ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
- ΕΛΤΑ: Τα πρώτα 11 υποκαταστήματα που κλείνουν οριστικά
- Διεθνής Αμνηστία: Στην 56η θέση ανάμεσα σε 182 χώρες η Ελλάδα σε θέματα διαφθοράς το 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

