Η απασχόληση κατέγραψε αναιμική αύξηση κατά 0,5%
Αύξηση 1,4% κατέγραψε το εποχικά διορθωμένο ΑΕΠ στην ευρωζώνη και κατά 1,6% στην ΕΕ το γ΄ τρίμηνο του 2025, σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με την προκαταρκτική εκτίμηση που δημοσίευσε η Eurostat.
Το τρίτο τρίμηνο του 2025, το εποχικά διορθωμένο ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 0,2% στη ζώνη του ευρώ και κατά 0,3% στην ΕΕ , σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, ενώ το δεύτερο τρίμηνο του 2025, το ΑΕΠ είχε αυξηθεί κατά 0,1% στη ζώνη του ευρώ και κατά 0,2% στην ΕΕ .

Αύξηση της απασχόλησης στην ευρωζώνη και την ΕΕ
Ο αριθμός των απασχολουμένων αυξήθηκε κατά 0,1% στη ζώνη του ευρώ και κατά 0,2% στην ΕΕ το τρίτο τρίμηνο του 2025, σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο. Το δεύτερο τρίμηνο του 2025, η απασχόληση είχε αυξηθεί κατά 0,1% και στις δύο ζώνες.

Σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, η απασχόληση αυξήθηκε κατά 0,5% στη ζώνη του ευρώ και κατά 0,6% στην ΕΕ το τρίτο τρίμηνο του 2025, μετά από +0,6% στη ζώνη του ευρώ και +0,4% στην ΕΕ το δεύτερο τρίμηνο του 2025.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Telekom στο MWC 2026: Καινοτομία με επίκεντρο το ΑΙ
- ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ
- Η Ελλάδα στέλνει δυο φρεγάτες και δυο F-16 στην Κύπρο – Πάει και ο Δένδιας
- ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε. - Οικονομικό Ημερολόγιο Έτους 2026
- Οι αμυντικές μετοχές καταγράφουν άνοδο μετά την στρατιωτική κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
- ΔΕΗ: Συνεργάζεται με το Georgetown για τη δημιουργία νέου Πανεπιστημίου στην Ελλάδα
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - Οικονομική έκθεση ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Στόχος των Φρουρών της Επανάστασης το γραφείο του Νετανιάχου, λέει το Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








