Πολιτική

Ευαγγελία Λιακούλη: Επανεξελέγη γραμματέας της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Μίλησε για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά και δήλωσε ότι πρόκειται για συγκινητική αναγνώριση μιας προσωπικής πολιτικής πορείας, αλλά κυρίως μιας προηγούμενης δύσκολης θητείας.

Ομόφωνα επανεξελέγη ως γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής η βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία ευχαρίστησε τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη «μεγάλη τιμή» που επιφύλαξε στο πρόσωπό της να την προτείνει για τη θέση για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, καθώς και τους συναδέλφους της βουλευτές που την αποδέχθηκαν.

Δήλωσε ότι πρόκειται για συγκινητική αναγνώριση μιας προσωπικής πολιτικής πορείας, αλλά κυρίως μιας προηγούμενης δύσκολης θητείας στη συγκεκριμένη θέση, καθώς «η απώλεια της αείμνηστης προέδρου μας Φώφης Γεννηματά, με την τεράστια παρακαταθήκη που άφησε σε μας, και στη συνέχεια η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη που γέμισε ελπίδες και προσδοκίες την παράταξή μας, ήταν για όλους μας μια πρωτόγνωρη κατάσταση που κληθήκαμε να διαχειριστούμε».

Πρόσθεσε πως ξεκινά στη νέα θητεία με αυξημένη την εκλογική δύναμη και πως η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος έχει χρέος να αναδείξει τα μεγάλα ζητήματα της χώρας, αλλά και όλα τα θέματα που καθορίζουν την καθημερινότητα των πολιτών.

«Ξαναφέρνουμε στο προσκήνιο τα οράματα του λαού μας, θέτουμε ξανά στο δημόσιο διάλογο όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους μας και καταθέτουμε τις επεξεργασμένες προτάσεις μας. Θα συμπορευτούμε στο έργο μας, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς αποκλεισμούς, με ενότητα, αλλά και σεβασμό σε όλους».

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ», κατέληξε η κ. Λιακούλη, αποτελεί την εμπροσθοφυλακή μιας μεγάλης δύναμης παραγωγής πολιτικής, για τον σχηματισμό της πλειοψηφικής προοδευτικής δύναμης, που είναι πλέον ορατή σε όλους».

close menu