Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 σημειώνει άνοδο 0,3%, με τον κλάδο των μεταλλευμάτων να κερδίζει 1,6%
Να συνεχίσουν στην πορεία ανάκαμψης επιχειρούν σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές, καθώς εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον οι εκτιμήσεις για την επόμενη απόφαση της νομισματικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής κεντρικής Τράπεζας.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 σημειώνει άνοδο 0,3%, με τον κλάδο των μεταλλευμάτων να κερδίζει 1,6%. Ο βρετανικός FTSE 100 ενισχύεται κατά 0,31% στις 7.512 μονάδες, ο γερμανικός DAX καταγράφει άνοδο 0,14% στις 16.555 μονάδες και ο γαλλικός CAC 40 κινείται υψηλότερα κατά 0,13% στις 7.396 μονάδες.
Σε επίπεδο τίτλων, ο κλάδος λιανικών πωλήσεων χάνει 0,3% μετά από ένα σύνολο απογοητευτικών στοιχείων για τις βρετανικές δαπάνες την Τρίτη. Την ίδια ώρα, η H&M υποχωρεί κατά 2% μετά την υποβάθμιση της μετοχής από αναλυτές της Deutsche Bank.
Η Nokia συνεχίζει να επηρεάζεται από τις ευρύτερες εξελίξεις στον κλάδο, καθώς σήμερα συνεχίζει με πτώση 6%, μετά την είδηση ότι ο αμερικανικός γίγαντας τηλεπικοινωνιών AT&T θα συνεργαστεί με την Ericsson για την ανάπτυξη ενός ασύρματου δικτύου επόμενης γενιάς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις