Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε στο +0,08%
Με μεικτά πρόσημα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Τρίτης στις ευρωπαϊκές αγορές, με τους επενδυτές να αναμένουν τις εξελίξεις από την δεύτερη ημέρα συνομιλιών μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας που λαμβάνουν χώρα στο Λονδίνο και στοχεύουν σε εξομάλυνση των εμπορικών εντάσεων.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έπειτα από εναλλαγές προσήμων βρέθηκε στο +0,08%, με τους κλάδους των αυτοκινήτων και των καυσίμων να σημειώνουν άνοδο 1,8% αντίστοιχα καθώς έχουν αναπτερωθεί οι ελπίδες ότι οι συνομιλίες ΗΠΑ – Κίνας θα ανοίξουν το δρόμο για περισσότερες συμφωνίες και ενδεχόμενη άρση δασμών. Από την άλλη, ο δείκτης Euro Stoxx 50 έχασε 0,15% στις 5.413 μονάδες.
Στους επιμέρους δείκτες, ο βρετανικός FTSE 100 σημείωσε άνοδο 0,24% στις 8.853 μονάδες κλείνοντας λίγο χαμηλότερα από το υψηλό των 8.908,8 μονάδων που είχε σημειώσει τον Μάρτιο. Ο γερμανικός DAX υποχώρησε 0,74% στις 23.994 μονάδες και ο γαλλικός CAC 40 κατέγραψε κέρδη 0,17% στις 7.804 μονάδες. Στην περιφέρεια, ο ιταλικός FTSE MIB έχασε 0,63% στις 40.207 μονάδες και ο ισπανικός IBEX 35 ανήλθε στις 0,06% κινείται στις 14.259 μονάδες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- FT: Εγκλωβισμένα πλοία στον Περσικό Κόλπο δηλώνουν κινεζικά για να αποφύγουν επίθεση
- Τεχνητή Νοημοσύνη και Έλληνες: Το 65% την χρησιμοποιεί καθημερινά – Το 72% θεωρεί δύσκολη την εύρεση ερωτικού συντρόφου
- Μέση Ανατολή: Για 8η μέρα στις φλόγες – Ασταμάτητο σφυροκόπημα Ισραήλ – Πύραυλοι από Ιράν
- ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΕ - Οικονομική έκθεση ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΕ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Πόσο θα επηρεαζόταν η ελληνική οικονομία εάν οι επενδύσεις δεν επιτάχυναν το τέταρτο τρίμηνο του 2025;
- Απογειώθηκε η τιμή του πετρελαίου πάνω από τα 90 δολάρια
- Imperial Petroleum (Χάρης Βαφειάς): Έσοδα 161 εκατ. δολάρια, κέρδη 53 εκατ. δολάρια το 2025
- ΙΝΤΕΡΛΑΪΦ Α.Α.Ε.Γ.Α. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 114 ΤΟΥ Ν. 4548/2018
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







