Θα προβεί και στην απόκτηση και του υπολοίπου 35% των μετοχών της ασφαλιστικής ώστε να καταστεί μοναδική μέτοχος
Η «ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS A.E.» ανακοίνωσε την απόκτηση ποσοστού 65% επί του ολοσχερώς καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι 427.671 κοινών ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών της ανώνυμης ασφαλιστικής εταιρείας «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ», από την «KNL INVESTMENT HOLDINGS», μοναδική μέτοχο της «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ».
Το συνολικό τίμημα της συναλλαγής ανήλθε σε €30 εκατ.
Η συναλλαγή αυτή εντάσσεται στη στρατηγική της «ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS» για την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της μέσω επενδύσεων στον δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο των ασφαλίσεων, με στόχο τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους μετόχους της.
Η Εταιρεία, ως έχει ανακοινωθεί, θα προβεί στην απόκτηση και του υπολοίπου 35% των μετοχών της «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ», ώστε να καταστεί μοναδική μέτοχος αυτής. Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για κάθε σχετική εξέλιξη με επόμενες ανακοινώσεις της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δημήτρης Πολίτης: Σε δυο μήνες ξεκινάει η παραχώρηση του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολη
- CNN: Χτυπήθηκε αμερικανικό F- 35 από ιρανικά πυρά – Έκανε αναγκαστική προσγείωση σε βάση των ΗΠΑ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Βαριές απώλειες από την ενεργειακή έκρηξη
- Επαναλειτουργούν από την Παρασκευή τα βενζινάδικα στη Λέσβο
- Ισραήλ: Χτυπήθηκε από πύραυλο το διυλιστήριο πετρελαίου στην Χάιφα
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων έτους 2025
- Real Consulting: Ολοκληρώθηκε η αύξηση κεφαλαίου με κάλυψη από την OTS
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Πρώτη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού, στις 30 Μαρτίου η καταβολή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








