Θα προβεί και στην απόκτηση και του υπολοίπου 35% των μετοχών της ασφαλιστικής ώστε να καταστεί μοναδική μέτοχος
Η «ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS A.E.» ανακοίνωσε την απόκτηση ποσοστού 65% επί του ολοσχερώς καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, ήτοι 427.671 κοινών ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών της ανώνυμης ασφαλιστικής εταιρείας «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ», από την «KNL INVESTMENT HOLDINGS», μοναδική μέτοχο της «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ».
Το συνολικό τίμημα της συναλλαγής ανήλθε σε €30 εκατ.
Η συναλλαγή αυτή εντάσσεται στη στρατηγική της «ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS» για την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της μέσω επενδύσεων στον δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο των ασφαλίσεων, με στόχο τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους μετόχους της.
Η Εταιρεία, ως έχει ανακοινωθεί, θα προβεί στην απόκτηση και του υπολοίπου 35% των μετοχών της «ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ», ώστε να καταστεί μοναδική μέτοχος αυτής. Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για κάθε σχετική εξέλιξη με επόμενες ανακοινώσεις της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Έρευνα σε 1,3 εκατ. φορτηγά pickup F-150 της Ford λόγω προβλημάτων στο κιβώτιο ταχυτήτων
- Καραμανλής για Σαμαρά: «Γνήσιος πατριώτης και ασυμβίβαστος αγωνιστής για τα εθνικά δίκαια»
- Η Ινδία ανακοίνωσε 20 χρόνια φοροαπαλλαγής για τις Big Tech
- Πτώση 12% με 34,4 MWh/ευρώ καταγράφει το φυσικό αέριο στην Ευρώπη
- Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με Ουκρανία και ΗΠΑ στα ΗΑΕ στις 4-5/2
- Η Apple εξετάζει την κυκλοφορία ενός iPhone Flip
- Ντράγκι: «Δεν μπορεί να υπάρξει μια Ευρώπη ενωμένη στο εμπόριο αλλά κατακερματισμένη στην άμυνα»
- Disney: Ανοδος εσόδων 5% στα 26 δισ. δολάρια το α’ τρίμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








