Η GRIVALIA PROPERTIES ΑΕΕΑΠ (“Grivalia Properties”) ανακοινώνει στους μετόχους της την ολοκλήρωση της εξαγοράς του 80% της Ναυσικά Α.Ε. (η “εταιρεία”) από την Grivalia Hospitality S.A. (“Grivalia Hospitality”) που εδρεύει στο Λουξεμβούργο, σε εκτέλεση του από 20.02.2017 σχετικού προσυμφώνου και της από 31.07.2017 τροποποίησης αυτού.
Η εταιρεία έχει τη μακροχρόνια μίσθωση του ακινήτου των Αστεριών της Γλυφάδας, ιδιοκτησίας ΕΤΑΔ, μέχρι τις 31.12.2081.
Στο ακίνητο κατά το παρελθόν λειτουργούσε το φημισμένο ξενοδοχείο «Αστέρια», το οποίο προβλέπεται να ανακατασκευαστεί πλήρως σε υπερπολυτελές αστικό θέρετρο υπό τη διαχείριση επιφανούς διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας.
Εμπορικές δραστηριότητες και υπηρεσίες εστίασης θα εξακολουθήσουν να παρέχονται στο εν λόγω ακίνητο.
Η Grivalia Hospitality, ο ξενοδοχειακός επενδυτικός βραχίονας της Grivalia Properties, έχει ξεκινήσει την επενδυτική της δραστηριότητα με στοχευμένες εξαγορές κυρίως στην Ελλάδα, με όραμα τη μεγιστοποίηση της αξίας για τους μετόχους της, τους συνεργάτες της και την κοινωνία εν γένει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΟΤΕ: Χωρίς το μέρισμα οι μετοχές από την Πέμπτη 3 Ιουλίου
- Πρόταση εξαγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών από Euronext
- Foulris: Ανέλαβε καθήκοντα CEO ο Γιάννης Βασιλάκος
- Qualco: Εξαγόρασε με 1,2 εκατ. ευρώ το 50,1% εταιρείας κυβερνοασφάλειας
- Fais Group: Η θυγατρική Sportswind απορροφά άλλες τρεις θυγατρικές του ομίλου
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Eπιστροφή στα κέρδη με τράπεζες και Coa Cola – Πτώση για Qualco
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Δεν θα με κάμψουν ούτε τα νταηλίκια ούτε οι απειλές
- Η Νάντια Παπαχρηστοπούλου αναλαμβάνει την εμπορική διεύθυνση της Diageo στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις