Στο μπάνιο του σπιτιού οι Αστυνομικοί εντόπισαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι
Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του θανάτου του 50χρονου μουσικού ο οποίος τα ξημερώματα βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά της πολυκατοικίας του, επι της οδού Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που είδε τη σορό του 50χρονου είπε ότι διαπιστώνει πολλά και εκτεταμένα τραύματα στο πρόσωπο του θύματος. Μάλιστα, όπως είπε τα χτυπήματα έχουν προκληθεί από κάποιο αντικείμενο που χρησιμοποίησε ο δράσης της δολοφονιας.
Υπενθυμίζεται πως στο μπάνιο του σπιτιού οι Αστυνομικοί εντόπισαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι. Για την υπόθεση έχει προσαχθεί ένας 48χρονος τον οποίο το θύμα φιλοξενούσε στο διαμέρισμά του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προσαχθείς είναι ακόμη σε άθλια κατάσταση και τώρα αρχίζει να ξυπνά.
Σύμφωνα με έναν καταστηματάρχη της περιοχής, ο 50χρονος μουσικός έμενε εκεί για περισσότερα από 10 χρόνια ενώ ο ίδιος είδε χθες το μεσημέρι έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος του συστήθηκε ως ξάδελφός του.
«Είδα έναν άνθρωπο γύρω στις 3 το μεσημέρι έξω από την πολυκατοικία. Ηταν ξαπλωμένος και μου είπε ότι είναι ξάδερφος του και ήταν σαν να κοιμόταν, σαν να ήταν νεκρός. Μου λέει ‘είμαι ξάδερφος του Νίκου’», περιγράφει ο επιχειρηματίας και γείτονας του 50χρονου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κώστας Γεράρδος (ΣΕΛΠΕ): «Στην Ευρώπη χτίζεται ένα παράλληλο εμπόριο χωρίς κανόνες»
- Υπερταμείο: Ξεκινάει ο διεθνής διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Καλαμαριάς
- Audi Revolut Formula 1 Team: Αποκαλυπτήρια ονόματος και λογότυπου της ομάδας
- Περισσότεροι από 40 νέοι και νέες γνώρισαν από κοντά τη Vodafone στο Business Days 2025
- Aegean: Ο Γεώργιος Χριστόπουλος νέος μέλος στο ΔΣ
- Χρηματιστήριο: Έκλεισε με το οριακό +0,15% και άλμα 4,6% από την Eurobank
- Prodea: Αναβολή Γενικής Συνέλευσης για την τροποποίηση όρων ομολογιακού δανείου
- Bloomberg: Η Eurobank σχεδιάζει δυο συναλλαγές ασφάλισης εταιρικών δανείων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








