Τι είπε στην ομιλία του στα εγκαίνια του εμβληματικού έργου
Εντονη συγκινησιακά στιγμή στα εγκαίνια του Μετρό Θεσσαλονίκης, με τον Αλέξανδρο Εξάρχου να θυμάται την ημέρα που ο πρωθυπουργός του ζήτησε το μετρό Θεσσαλονίκης να είναι έτοιμο τον Νοέμβριο του 2024.
«Φώναξα τους ανθρώπους της Aktor. Θυμάμαι με συγκίνηση τον κ. Αρανίτη, που είπε ότι πρέπει να το κάνουμε, μας ζητήθηκε να το κάνουμε και θα το κάνουμε», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Intrakat κατά την ομιλία του στα εγκαίνια του εμβληματικού αυτού έργου. «Μετά ζήτησα τη βοήθεια της Hitachi. Η αντίδρασή τους ήταν ακριβώς η ίδια. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ», συνέχισε.
Ο κ. Εξάρχου, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους όσους είχαν συμβολή στο έργο. Όπως είπε «δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς τη βοήθεια της κ. Μενδώνη, του κ. Σταϊκούρα, του κ. Ταχιάου, χωρίς τη βοήθεια του πρωθυπουργού, όταν χρειάστηκε, του κ. Κουρέτα, που ήταν πάντα εκεί».
«Δεν θα ήταν δυνατόν να ολοκληρωθεί το έργο αυτό εάν δεν υπήρχε ο συνδυασμός της πολιτικής βούλησης, της επιμονής όλων και της δικής σας εμμονής κ. πρωθυπουργό», υπογράμμισε και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον σταθμό Βενιζέλου, που όπως είπε είναι ίσως ο καλύτερος στον κόσμο. Σημείωσε δε ότι για τον σταθμό αυτό το βάρος σήκωσε κυρίως η κ. Μενδώνη.
«Σας ευχαριστούμε πολύ, είναι τιμή μας που παραδίδουμε σήμερα το μετρό, για να το παραδώσετε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και του κόσμου», κατέληξε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
- Κύπρος: Έλαβε αιτήματα για απομάκρυνση πολιτών της ΕΕ από τη Μ. Ανατολή
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη όλοι οι δείκτες παρά την ανάφλεξη στη Μ. Ανατολή
- Σαράντης: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου μέσω ακύρωσης 3,15 εκατ. ιδίων μετοχών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις