Ο υπάλληλος της ΑΑΔΕ έφτιαχνε πλαστά χαρτιά για να συνοδεύουν στο εξωτερικό τα λαθραία ποτά
Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) πραγματοποιήθηκε από το πρωί του Σαββάτου, με στόχο την εξάρθρωση ενός κυκλώματος που διακινούσε επικίνδυνα ποτά, γνωστά και ως «μπόμπες», σε νυχτερινά κέντρα και μπαρ. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στη δράση του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων και ένας υπάλληλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αρχές εντόπισαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων ποτών, τα οποία διακινούνταν παράνομα. Ο υπάλληλος της ΑΑΔΕ φέρεται να ήταν υπεύθυνος για την έκδοση πλαστών εγγράφων, τα οποία χρησιμοποιούνταν για να συνοδεύουν τα λαθραία ποτά στις εξαγωγές τους στο εξωτερικό, κάνοντάς τα να φαίνονται νόμιμα.
Η επιχείρηση αυτή έρχεται να ρίξει φως στις παράνομες δραστηριότητες που συνδέονται με τη διακίνηση επικίνδυνων για την υγεία αλκοολούχων ποτών και την απόπειρα των εμπλεκομένων να νομιμοποιήσουν τις παράνομες συναλλαγές τους μέσω της πλαστογράφησης εγγράφων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις