Στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια η πληρότητα αγγίζει το 100%
Μόλις μια ημέρα απέχουμε από τον Δεκαπενταύγουστο και αυξημένη είναι η επιβατική κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη φυγή αδειούχων και εκδρομέων.
Στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια η πληρότητα αγγίζει το 100%.
Σήμερα μόνο από τον Πειραιά αναχωρούν 27 πλοία για τα νησιά του Αιγαίου και επιπλέον 53 για τον Αργοσαρωνικό.
Από το Λαύριο φεύγουν ακόμη εννέα για τις Κυκλάδες, ενώ 11 αναχωρούν από τη Ραφήνα με προορισμό τις Κυκλάδες και το Μαρμάρι.
Άλλοι πρόκειται να λείψουν για λίγες ημέρες, να επιστρέψουν έως την Κυριακή και τη Δευτέρα πίσω πάλι στην καθημερινότητα, άλλοι και μέχρι το τέλος του μήνα.
Η κυκλοφορία γύρω από το λιμάνι είναι αυξημένη από νωρίς το πρωί, οπότε όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν να φροντίζουν να ξεκινούν νωρίς ώστε να μη βρεθούν αντιμέτωποι με καθυστερήσεις και να φτάσουν εγκαίρως στο πλοίο.
Στελέχη του Λιμενικού Σώματος να διευκολύνουν την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, ενώ συνάδελφοί τους την Τρίτη συνέδραμαν με 12 πλωτά μέσα και ιδιωτικά σκάφη στον απεγκλωβισμό 76 πολιτών και μερικών ζώων σε παραλιακές περιοχές της Χίου και της Κάτω Αχαΐας, καθώς την ώρα που οι άνθρωποι αυτοί ήταν εκεί και έκαναν το μπάνιο τους, η φωτιά φαινόταν να πλησιάζει απειλητικά και στις δύο περιπτώσεις, οπότε ήταν κάτι που κρίθηκε αναγκαίο από τις αρμόδιες αρχές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- SingularLogic: Ισχυρή αύξηση εσόδων το 2025 με αιχμή έργα ψηφιακού μετασχηματισμού
- Candy Hoover Hellas: Μείωση τζίρου αλλά και μείωση ζημιών
- Ισραηλινό Channel 12: Αυτοί είναι οι 12 βασικοί όροι του μνημονίου ΗΠΑ – Ιράν
- Κορυφαίοι διεθνείς innovators, επιχειρηματίες συναντώνται στο πρώτο M.O.RE. Summit του ΣΕΛΠΕ στην Αθήνα
- Σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας Αλόννησος και Τήνος
- Η DF Inks του Ομίλου Druckfarben εγκαινιάζει νέα ψηφιακή πλατφόρμα για τη βιομηχανία της εύκαμπτης συσκευασίας
- Reuters: Στην Ελλάδα «κολλάει» η άδεια MiCA της Binance – Κίνδυνος αποκλεισμού από την αγορά της ΕΕ
- Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: 464 εγκρίσεις και 56,6 εκατ. ευρώ για το «Επιχειρώ Πράσινα» στα νησιά
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








