Ημερομηνία ενάρξεως πληρωμής μερίσματος ορίσθηκε η Τετάρτη 25.06.2025
Σε 0,041819348 ευρώ ανά μετοχή ανέρχεται το καθαρό μέρισμα που θα καταβάλλει στους μετόχους της η Φάις Συμmετοχών μετά και την παρακράτηση φόρου 5%.
Η ανακοίνωση:
Η Φάις Συμμετοχών Α.Ε., ανακοίνωσε σε συνέχεια της απο 28/5/2025 ανακοίνωσης της περι γνωστοποίησης αποκοπής δικαιώματος μερίσματος, καθώς και απο την 30/5/2025 γνωστοποίηση πρόθεσης αγοράς ιδίων μετοχών, η διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2024 θα ανέρχεται πλέον στο ποσό των 0,044020366 ευρώ (μικτό) ανά μετοχή.
Το εν λόγω ποσό υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 5%, οι μέτοχοι θα λάβουν καθαρό ποσό μετά την ανωτέρω παρακράτηση, εφόσον επιβάλλεται, που ανέρχεται σε 0,041819348 ευρώ ανά μετοχή.
Η μεταβολή αυτή προέρχεται απο την αγορά ιδίων μετοχών (εξαιρούνται δικαίωματος μερίσματος) οι οποίες ανέρχονται σήμερα 18/6/2025 σε 72.735 μτχ ή 0,1598% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.
Από την Πέμπτη 19.06.2025, ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος, οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος. Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αυλων Τίτλων την Παρασκευή 20.06.2025 (record date).
Ημερομηνία ενάρξεως πληρωμής μερίσματος ορίσθηκε η Τετάρτη 25.06.2025. Το μέρισμα θα καταβάλλεται από την πληρώτρια Τράπεζα ALPHA BANK Α.Ε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Αυξάνονται οι πληρότητες, πέφτουν οι τιμές και οι διανυκτερεύσεις το φετινό καλοκαίρι
- Αποχωρεί μετά από 20 χρόνια η Διευθύντρια Επικοινωνίας της ΑΒ Βασιλόπουλος, Αλεξία Μαχαίρα
- Ο χρυσός υποχωρεί κάτω από τα 4.000 δολάρια καθώς το πολυετές ράλι χάνει τη δυναμική του
- Premia Properties: Ολοκλήρωσε την πρόωρη αποπληρωμή ομολογιακού δανείου 100 εκατ. ευρώ
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 25 – 06 – 2026
- Παπασταύρου, Γκίλφοϊλ, ΔΕΠΑ και AKTOR έστειλαν μήνυμα για μετάβαση του «Κάθετου Διαδρόμου» από το σχέδιο στην πράξη
- Δήμας: Εντός Ιουλίου στην κυκλοφορία το Βόρειο Τμήμα του Ε65
- ΗΠΑ: Αυξήθηκε 2,9% το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών το α’ τρίμηνο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








