Aυξημένα μέτρα προστασίας των μετά από τη διάρρηξη στο σπίτι του Λούκα Ντόντσιτς
Έντονη ανησυχία επικρατεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μετά από προειδοποίηση του FBI που ζήτησε αυξημένα μέτρα προστασίας των αθλητών που αγωνίζονται στις αμερικανικές λίγκες, λίγες μέρες μετά από τη διάρρηξη στο σπίτι του Λούκα Ντόντσιτς.
Το FBI έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα στις επαγγελματικές λίγκες των ΗΠΑ, μιας και οι αθλητές έχουν μπει στο στόχαστρο και πέφτουν θύματα ληστείας όταν αγωνίζονται μακριά από τα σπίτια τους.
Ο Λούκα Ντόντσιτς πρόσφατα έπεσε θύμα ληστείας, όσο βρισκόταν μαζί με τους Μάβερικς μακριά από το σπίτι του, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μπόμπι Πόρτις των Μιλγουόκι Μπακς. Εκτός από τον Ντόντσιτς, θύματα έπεσαν το τελευταίο διάστημα ο Πάτρικ Μαχόμς (NFL), ο Τζο Μπάροου (NFL), ο Τράβις Κέλτσε (NFL), ο Μπόμπι Πόρτις (NBA) κι ο Μάικ Κόνλι (NBA).
Το NBA να έχει επίσης επικοινωνήσει με τις 30 ομάδες της λίγκας, να αυξήσουν τα μέτρα προστασίας στους αθλητές, όσο εκείνοι βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ρωσία: Η αποστολή Tomahawk στην Ουκρανία δεν θα βοηθήσει στον τερματισμό του πολέμου
- Κάρνεϊ: Σημείο καμπής συνομιλίες με τον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ για τις σχέσεις Καναδά – Κίνας
- Τουρκία: Αυξήθηκε ο πληθωρισμός στην Κωνσταντινούπολη τον Οκτώβριο
- Βόρεια Μακεδονία: Την Κυριακή, 2/11 ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών
- Ιταλία: Πιθανή αύξηση της φορολογίας στις κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα 1/11 η νέα Αμερικανίδα πρέσβης
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 7 Νοεμβρίου
- Γεωργιάδης: Αφορολόγητες οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες στο Μάτι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








