Την θέση όποια συμφωνία φέρει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση στη Βουλή θα περάσει διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης.
«Είμαστε στις τελευταίες μέρες της διαπραγμάτευσης, η οποία συνεχίζει να έχει έναν χαρακτήρα -λιγότερο αυτήν την εβδομάδα- και τώρα κινούμενης άμμου.
Δεν είναι σαφές τι δίνει και τι παίρνει κανείς από τη διαπραγμάτευση, επί του παρόντος. Όλα είναι πάνω στο τραπέζι» τόνισε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ. Φίλης.
«Θα κλείσει, όμως, αυτή η διαπραγμάτευση όπως κλείσει, και ελπίζω ότι θα κλείσει με μία συμφωνία που θα δίνει μία προοπτική εξόδου της χώρας από τη σκληρή λιτότητα και θα ρυθμίζει το χρέος, τουλάχιστον σε μια πρώτη φάση.
Μια συμφωνία, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα αμέσως για ανάπτυξη, για χρηματοδότηση, για επενδύσεις και μείωση του χρέους που και αυτό βοηθάει στην πρόοδο της ανάπτυξης», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ερωτηθείς σχετικά με το αν μία συμφωνία που θα έχει και δύσκολες πλευρές θα περάσει από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και θα ψηφιστεί στη Βουλή, ο κ.Φίλης ήταν κατηγορηματικός.
«Όποια συμφωνία φέρει ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση στη Βουλή, θα περάσει.
Όποια φέρει.
Δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν συνθήκες πολιτικής αστάθειας, με αφορμή τη συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτά είναι ευσεβείς πόθοι των μνημονιακών.
Εμείς θα έχουμε δημοκρατικές διαδικασίες» υπογράμμισε ο κ.Φίλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ξεκίνησε η κρίσιμη τριμερής κορυφής με τη συμμετοχή Μητσοτάκη, Μακρόν και Χριστοδουλίδη
- Παπαγεωργίου: Η αγορά καυσίμων «έχει απασφαλίσει», πάμε για 2 ευρώ το λίτρο η βενζίνη
- IDE: Προηγμένα συστήματα επικοινωνιών Ελληνικής τεχνολογίας για το Πολεμικό Ναυτικό
- Πιερρακάκης: Η ΕΕ «δοκιμάζεται» από την εκτίναξη των τιμών του πετρελαίου
- Πανελλαδική στάσης εργασίας την Τρίτη 17 Μαρτίου για τους κοινωνικούς λειτουργούς
- Στρατιωτικά γυμνάσια στην περιοχή της Αρκτικής ξεκίνησε το ΝΑΤΟ
- Βίντεο της Orange Press στα εκατοντάδες ξεχασμένα πολεμικά καταφύγια της Αττικής
- Eurostat: Το μικρότερο σιδηροδρομικό δίκτυο στην ΕΕ και με μονή γραμμή στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








