Ο Κωνσταντίνος Δάβαρης, ένας εκ των ιδρυτών και πρώην πλέον CEO της FlexCar βρίσκεται πλέον εκτός της Startup εταιρείας που πρόσφατα άντλησε από την αγορά το ποσό – ρεκόρ, για τα ελληνικά δεδομένα, των 50 εκατ. ευρώ.
_x000D_
Να θυμίσουμε ότι στην χρηματοδότηση ρεκόρ συμμετείχε η ισπανική Seaya Ventures η οποία επενδύει για πρώτη φορά σε ελληνική εταιρεία, διαχειρίζεται 300 εκατ. ευρώ και έχει επενδύσει στις Glovo, Cabify και Wallbox. Στην χρηματοδότηση συμμετείχαν επίσης οι Frontline Ventures, η VentureFriends και η UniFund.
_x000D_
Ένα από τα στοιχεία εκείνα που οδήγησαν το νέο πλέον διοικητικό συμβούλιο της FlexCar σε αυτήν την απόφαση, ήταν η υπεροπτική συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Δάβαρη, σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας.
_x000D_
Κομβικός ήταν ο ρόλος των νέων, κυρίως, επενδυτών της FlexCar οι οποίοι φαίνεται να έθεσαν ως βασικό όρο για την χρηματοδότηση της εταιρείας την απομάκρυνση του Δάβαρη.
_x000D_
Πάντως, ακόμη και τώρα ο Κωνσταντίνος Δάβαρης αποτελεί μέρος της «ταυτότητας» στο Linkedin.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επενδυτικό πακέτο 2 δισ. δολάρια από τη Σαουδική Αραβία για τη Συρία
- Νεκρός στο μπάνιο του από πνιγμό πρώην αξιωματούχος της Ρωσίας
- Θα χτυπήσουμε αμερικανικές βάσεις αν μας επιτεθούν οι ΗΠΑ, τονίζει ο Αμπάς Αραγτσί
- Τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 ο Ολυμπιακός
- Πιερρακάκης: Η έλλειψη αποτελεσματικότητας διαβρώνει την εμπιστοσύνη στις κοινωνίες
- Σε Λάρισα και Τρίπολη το ενδιαφέρον στις σημερινές (7/2) αναμετρήσεις της Super League
- Από κατασκευαστικό λάθος προκλήθηκε πιθανότατα η φονική έκρηξη στη “Βιολάντα”
- Η Western Digital σχεδιάζει σκληρούς δίσκους έως 60TB και πάνω από 140TB στη δεκαετία του 2030
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








