Επιχειρήσεις

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens: “Παράδεισος” για τις γυναίκες εργαζόμενες

Συμπεριελήφθη στη λίστα Great Place to Work® Best WorkplacesTM for Women Hellas 2024

Στη λίστα του Great Place to Work® Best WorkplacesTM for Women Hellas 2024 συμπεριελήφθη τo Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Η διάκριση αυτή βασίζεται στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον. Τα κριτήρια αξιολόγησης που καθορίζουν την θέση της εταιρείας στη λίστα των καλύτερων εταιρειών για γυναίκες, “Best Workplaces™ for Women Hellas” είναι:

·      H συνολική απόδοση της εταιρείας στο ερωτηματολόγιο έρευνας εργασιακού κλίματος Trust Index™.
·      Οι θετικές απαντήσεις των γυναικών στην έρευνα συγκρινόμενες με το σύνολο του πληθυσμού της εταιρείας.
·      Η βαρύτητα των απαντήσεων των εργαζομένων γυναικών σε επιμέρους ερωτήσεις που έχουν σχέση με, την αντιμετώπιση των φύλων στην εταιρεία, τις ίσες αμοιβές, τη δυνατότητα εξέλιξης και προαγωγών, τη δυνατότητα λήψης άδειας όταν χρειάζεται, καθώς και την ισορροπία μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής.

“Είμαστε πολύ περήφανοι που διακρινόμαστε σε έναν τόσο σπουδαίο θεσμό για την Ελλάδα και τη γυναικεία εργασία. Η αλήθεια είναι ότι αποτελεί βασικό σκοπό της εταιρείας το να κρατάμε χαρούμενους και ευχαριστημένους τους εργαζόμενούς μας, κάτι που επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο από το γεγονός ότι το 80% από το εποχικό προσωπικό μάς εμπιστεύεται και επιστρέφει ξανά για εργασία”, δηλώνει η Λίλιαν Λαμπροπούλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu