Τα κινεζικά οχήματα “είναι απλά καλά αυτοκίνητα και οι άνθρωποι τα αγοράζουν”
Τα κινεζικά ηλεκτροκίνητα οχήματα έχουν περισσότερες πωλήσεις από τα αντίστοιχα αμερικανικά, επί τη βάσει των καλύτερων επιδόσεών τους και της γενικότερης αποδοτικής λειτουργίας τους, όπως ανέφερε η εφημερίδα The Financial Times επικαλούμενη τον Ματίας Μίεντριτς εκτελεστικό διευθυντή της εταιρίας παραγωγής υλικών μπαταριών Umicore, που έχει την έδρα της στο Βέλγιο.
Τα κινεζικά οχήματα “είναι απλά καλά αυτοκίνητα και οι άνθρωποι τα αγοράζουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην εφημερίδα FT.
Από την άλλη μεριά, οι αμερικανικές εταιρίες “φαίνεται ότι παλεύουν για την παραγωγή καλών ηλεκτρικών οχημάτων”, παρατήρησε ο Μίεντριτς.
Οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων αυξάνονται στην Κίνα, ενώ η αντίστοιχη αγορά στις ΗΠΑ είναι μικρή, όπως ανέφερε το ίδιο δημοσίευμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φιλιππίνες: Ξεπέρασαν τους 90 οι νεκροί από τον τυφώνα Kalmaegi
- Το πρόγραμμα που έφερε τον Μαμντανί στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης
- Δολοφονία Λυγγερίδη: Αρχίζει η δίκη 147 κατηγορουμένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
- Εντυπωσιακό βίντεο από τη νυχτερινή βροχή στην Αθήνα!
- Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία για το κλείσιμο των καταστημάτων των ΕΛΤΑ
- Βρυξέλλες: Χωρίς συμφωνία για τους νέους κλιματικούς στόχους
- Ιαπωνία: Αυξανόμενη ανάγκη για αύξηση των επιτοκίων στην Κεντρική Τράπεζα
- Ποιοι θέλουν να κάνουν Ριβιέρα την ξεχασμένη Αιτωλοακαρνανία: Τρεις επενδύσεις παρά θιν’ αλός μέσα σε δέκα μήνες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








