Οι υπουργοί Οικονομικών συνεδρίασαν για να συζητήσουν περαιτέρω μέτρα με στόχο την αύξηση της πίεσης στη Ρωσία
Οι υπουργοί Οικονομικών των χωρών της Ομάδας των Επτά (G7) συζήτησαν χθες Παρασκευή για ενδεχόμενη επιβολή κυρώσεων και δασμών σε βάρος κρατών που θεωρούν ότι «υποστηρίζουν» τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το καναδικό υπουργείο Οικονομικών.
Οι υπουργοί Οικονομικών συνεδρίασαν για να συζητήσουν περαιτέρω μέτρα με στόχο την αύξηση της πίεσης στη Ρωσία προκειμένου να τερματίσει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Καναδά που ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία της G7.
«Συζήτησαν ένα ευρύ φάσμα πιθανών οικονομικών μέτρων για να αυξήσουν την πίεση στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων περαιτέρω κυρώσεων και εμπορικών μέτρων, όπως είναι οι δασμοί, σε βάρος όσων υποστηρίζουν την πολεμική εκστρατεία της Ρωσίας», αναφέρει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προσφυγή The Newtons Laboratory και Τράπεζας Πειραιώς για την καμπάνια «Flexsanta»
- Αποχώρηση Νίκου Σταθόπουλου από NOVA, νέος πρόεδρος Δ.Σ. ο Phillip Stanley Miller
- EuroLeague 17 Δεκεμβρίου 2025: Αποτελέσματα και εικόνα βαθμολογίας
- Γιατί πήραν το στέμμα της Μις Φινλανδία και ζήτησε συγγνώμη ο Πρωθυπουργός της χώρας
- Πρόστιμο σε Paddy Power Betfair
- Η FIFA λανσάρει νέο φθηνό εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026
- Τελεσίγραφο Στάρμερ σε Αμπράμοβιτς να δώσει 2,5 δισ. λίρες για τα θύματα της Ουκρανίας
- Intralot: Ο Soohyung Kim αγόρασε 3,175 εκατ. μετοχές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








