Οι Γάλλοι πυροσβέστες είχαν βρεθεί και στις πυρκαγιές στην Εύβοια
Για μια ακόμα φορά, όπως και σε προηγούμενες πυρκαγιές, οι Γάλλοι πυροσβέστες βρίσκονται στο πλευρό των ελλήνων συναδέλφων τους, ενώ η Γαλλική κυβέρνηση αποστέλλει και υλικοτεχνική υποδομή.
Καταρχήν, η γαλλική Πρεσβεία εξέφρασε την αλληλεγγύη της Γαλλίας προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό που δοκιμάζονται για ακόμη μια φορά από καταστροφικές πυρκαγιές. Η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα ανέφερε ότι χαιρετίζει το θάρρος των πυροσβεστών, του προσωπικού των δασικών υπηρεσιών, των αστυνομικών, των διασωστών και των εθελοντών που μάχονται με τις φλόγες.
Προκειμένου να στηριχθούν περαιτέρω, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, κ. Gérald Darmanin, ανακοίνωσε την αποστολή ενός ελικοπτέρου, 180 πυροσβεστών της Πολιτικής Προστασίας και 55 φορτηγών στην Ελλάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις