"Έχει κληθεί σήμερα το πρωί. Θα του πούμε (...) ότι δεν θα επιτρέψουμε να μας εκφοβίσουν", σημείωσε ο απερχόμενος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Νοέλ Μπαρό
Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στη Γαλλία εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με το ζήτημα της διείσδυσης μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (drones) στην Πολωνία, ανακοίνωσε ο απερχόμενος υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, ο Ζαν-Νοέλ Μπαρό, σε μια κίνηση στην οποία προέβησαν κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
«Έχει κληθεί σήμερα το πρωί. Θα του πούμε (…) ότι δεν θα επιτρέψουμε να μας εκφοβίσουν», σημείωσε ο Ζαν-Νοέλ Μπαρό σε δηλώσεις που έκανε στον γαλλικό ραδιοσταθμό France Inter.
«Είτε από πρόθεση, είτε όχι, είτε τυχαία είτε όχι, όλα αυτό είναι πολύ σοβαρό. Όλο αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο. Όλο αυτό έρχεται να προστεθεί στις αναρίθμητες προκλήσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν», πρόσθεσε ο απερχόμενος επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας αναφερόμενος στον Ρώσο πρόεδρο.
Η Γαλλία θα αναπτύξει τρία μαχητικά αεροσκάφη Rafale για να συμβάλουν στην προστασία από την Πολωνία του εναέριου χώρου της μετά τη διείσδυση των drone νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, δήλωσε αργά χθες, Πέμπτη, το βράδυ ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γερμανία: Νέες αγορές όπλων €3 δισ.
- Σαμαράς προς Μητσοτάκη: «Ελευθερία χωρίς ευθύνη δεν υπάρχει»
- ΠΟΜΙΔΑ: 50%-50% εργασία και υλικά για πραγματική έκπτωση φόρου στις ανακαινίσεις
- Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και μεταναστών σε Αττική και Ρόδο
- Δευτέρα 10 Νοεμβρίου η διακοπή του μετρό Θεσσαλονίκης
- Επίδομα θέρμανσης: Τη Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα
- Χάος στην Αθήνα λόγω του Μαραθωνίου
- Εντυπωσιακό airshow στο Φλοίσβο με F-35, Rafale και «Ζευς» (video)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








