«Η εκστρατεία εμβολιασμού θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας» για πολλές ώρες καθημερινά, είπε ο Ρικ Πίπερκορν, ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ στη Γάζα
Οι ισραηλινές αρχές συμφώνησαν να προχωρήσουν σε μια σειρά «ανθρωπιστικών παύσεων» του πυρός, διάρκειας τριών ημερών η καθεμία, στην κεντρική, νότια και βόρεια Λωρίδα της Γάζας, προκειμένου να ξεκινήσει από την Κυριακή η εκστρατεία εμβολιασμού των παιδιών κατά της πολιομυελίτιδας, ανακοίνωσε ένα στέλεχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
«Αυτό που συζητήσαμε και έγινε δεκτό είναι ότι η εκστρατεία θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, θα διαρκέσει τρεις ημέρες και θα υπάρξει ανθρωπιστική παύση» για πολλές ώρες καθημερινά, είπε ο Ρικ Πίπερκορν, ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ στη Γάζα.
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πίπερκορν είπε ότι το ίδιο προβλέπεται στη συνέχεια να γίνει στο νότιο και το βόρειο τμήμα του θύλακα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- κατοικιών - Spitogatos: Κατά 9,4% αυξήθηκαν οι τιμές πώλησης κατοικιών και κατά 6% τα ενοίκια το 2025
- Διατήρησε στο 3,75% τα επιτόκια η Τράπεζα της Αγγλίας
- “Όπου και να ‘σαι”: Η νέα καμπάνια της Κωτσόβολος για τη διευκόλυνση στους καταναλωτές (Βίντεο)
- Ελληνική Ένωση Καφέ: Νέο ΔΣ, επανεξελέγη Πρόεδρος ο Τάσος Γιάγκογλου
- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- Στις 11 Φεβρουαρίου η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν
- Άρειος Πάγος για «κόκκινα» δάνεια: Αποφάσισε υπέρ των δανειοληπτών του «νόμου Κατσέλη»
- VIDAVO Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








