Ανοδικά κινείται η τιμή του φυσικού αερίου την Τρίτη, εν μέσω αυξημένης ανησυχίας για δυνητική διακοπή της ροής που ανακοίνωσε η Gazprom.Η ενεργειακή εταιρεία της Ρωσίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι σκοπεύει να μειώσει ξανά τις παραδόσεις φυσικού αερίου μέσω του αγωγού Nord Stream από τις 27 Ιουλίου, στο 20% από το 40% που είναι σήμερα, λόγω εργασιών συντήρησης και άλλης τουρμπίνας της Siemens.
Εν τω μεταξύ, οι υπουργοί Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ενωσης συναντώνται σήμερα για να συζητήσουν το σχέδιο «Εξοικονόμηση φυσικού αερίου για έναν ασφαλή χειμώνα» για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Κέρδη 9% καταγράφει η τιμή του ολλανδικού φυσικού αερίου, δείκτη αναφοράς για την Ευρώπη, φτάνοντας στα 192 ευρώ ανά μεγαβατώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πόθεν έσχες Στέφανου Κασσελάκη: Εισοδήματα από επενδυτικές κινήσεις 3,87 εκατ. δολ. και δάνεια 1,58 εκατ. δολ.
- Πόθεν έσχες Βαγγέλη Μεϊμαράκη: Δηλωθέν εισόδημα 289.678 ευρώ, καταθέσεις 1,41 εκατ. ευρώ και οφειλές 227.593 ευρώ
- Πόθεν έσχες Γεωργίας Μαρτίνου: Ίσως η πιο ευκατάστατη πολιτικός με εισοδήματα, 110 ακίνητα και εταιρείες εκατομμυρίων
- Πόθεν έσχες Γιάννη Μανιάτη: Εισοδήματα 206.665 ευρώ, επενδύσεις 136.273 ευρώ και καταθέσεις 176.162 ευρώ
- Πόθεν έσχες Ανδρέα Λοβέρδου: Εισοδήματα 75.897 ευρώ, καταθέσεις 17.104 ευρώ και δανειακές υποχρεώσεις 188.170 ευρώ
- Y/KNOT INVEST A.E. - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
- Πόθεν έσχες Πέτρου Κόκκαλη: Eισοδήματα 290.761 ευρώ, επενδύσεις 908.427 ευρώ, 23 ακίνητα, σκάφος και επιχειρήσεις
- Πόθεν έσχες Όλγας Κεφαλογιάννη: Εισόδημα 70.465 ευρώ, καταθέσεις 1,18 εκατ. ευρώ και 21 ακίνητα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








