Κάνει λόγο για «προπομπό» διοδίων και για «δυσμενέστερες επιπτώσεις» κυκλοφοριακές και περιβαλλοντολογικές στη συνοικία των Αδάμων που θα τα συνοδά έργα
Έγγραφο αίτημα του Δήμου Κηφισιάς προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη χορήγηση στοιχείων που αφορούν στη Γέφυρα Βαρυμπόμπης απέστειλε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.
Αφορμή για το αίτημα αποτέλεσε η δημόσια τοποθέτηση του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Ταχιάου, ότι η γέφυρα της Βαρυμπόμπης έχει πρόβλημα και πρέπει άμεσα να ανακατασκευαστεί.
Ο κ. Θωμάκος κάνει λόγο για «δυσμενέστερες επιπτώσεις» κυκλοφοριακές και περιβαλλοντολογικές στη συνοικία των Αδάμων που θα προκαλέσει η διακοπή της λειτουργίας και τα συνοδά έργα – ρυθμίσεις, αλλά και ότι λειτουργεί ως προπομπός για την εγκατάσταση και επιβολή διοδίων στους αυτοκινητόδρομους Βαριμπόμπης και Αγ, Στεφάνου.
Δείτε εδώ την επιστολή του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου προς τον Υφυπουργό Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Ν. Ταχιάο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δώρον Γης: Το τυροπιτάρι από τη Μάνδρα οκταπλασίασε έσοδα και στοχεύει εξαγωγές
- Ρωσικό drone χτύπησε λεωφορείο εργατών στην Ουκρανία με 12 νεκρούς
- Ινδία: Φοροαπαλλαγή για 20 χρόνια σε ξένες εταιρείες που χρησιμοποιούν Data Centers
- «Μελάνια»: Αν και οι κριτικοί την χαρακτήρισαν «ταινία – προπαγάνδα», έκανε 7 εκατ. δολάρια στην πρεμιέρα
- Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα στη Νέα Πέραμο
- Μπάσκετ: Ο Άρης νίκησε τον Παναθηναϊκό μετά από παράταση – Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου
- Στους 41 ανήλθαν οι νεκροί από την πυρκαγιά σε μπαρ στο Κρανς Μοντάνα
- Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας τρένων στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη λόγω πυρκαγιάς
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








