Ανοιχτό άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, το ενδεχόμενο η εστίαση να κλείνει στις 10 το βράδυ.
«Αυτή τη στιγμή δεν είναι επί θύραις αυτό λόγω μέτρο, χωρίς να μπορώ να το αποκλείσω, αναλόγως της εξελίξεως πανδημίας» δήλωσε μιλώντας στο Mega και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο τα καταστήματα να κλείνουν από τις 10 το βράδυ και όχι στις 12 τα μεσάνυχτα.
Ο ίδιος αναφέρθηκε δε στο παράδειγμα της Ολλανδίας όπου στις 10 κλείνουν μπαρ και εστιατόρια, και στο Βέλγιο όπου κλείνουν στις 11.
«Όσο δεν μπορούμε να ελέγξουμε την πανδημία, θα λαμβάνουμε αυστηρότερα μέτρα ώστε να αποφύγουμε το γενικό lockdown, που θα είναι καταστροφικό.
Άρα κάθε άλλο μέτρο είναι στο τραπέζι» τόνισε χαρακτηριστικά.
Οι καταλήψεις
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο θέμα των καταλήψεων με αίτημα τον μικρότερο αριθμό μαθητών ανά τάξη.
Όπως σημείωσε, η Ελλάδα δεν διαφέρει από τον μέσο όρο των ευρωπαϊκών χωρών, ενώ παράλληλα οι προσλήψεις των καθηγητών έγιναν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.
«Δεν υπάρχουν κενά σε καθηγητές και βιβλία, όσοι κάνουν καταλήψεις είναι κακομαθημένοι» είπε.
«Οι καταλήψεις βλάπτουν τη νεολαία.
Πρόκειται για μια δυστροπία της κοινωνίας μας που οφείλεται στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Δεύτερη επιστροφή κεφαλαίου μέσα στο 2026
- Μετά την Κρήτη, Κέρκυρα και προσεχώς Αθήνα για την Melia Hotels
- Άννα Σμυρλιανού: Νέα Talent Aquisition Manager στην e-food
- Η Αίγυπτος έγραψε ιστορία: Στους «16» του Μουντιάλ για πρώτη φορά, απέκλεισε την Αυστραλία στα πέναλτι
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΑΛΦΑ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. - ΑΛΦΑ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. 06 – 07 – 2026
- Νάγκελ: Η απότομη πτώση των τιμών της ενέργειας αιφνιδίασε την ΕΚΤ
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την εβδομάδα 6 έως 10 Ιουλίου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







