Τη θέση ότι εντός του Ιουλίου αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια των έργων της τουριστικής επένδυσης στην Κασσιόπη στη βόρεια Κέρκυρα διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι τα αποτελέσματα θα φανούν ήδη από φέτος στην οικονομία, καθώς θα δημιουργηθούν 600 θέσεις εργασίας κατά τη διάρκεια της κατασκευής.
«Συνολικά η επένδυση θα δημιουργήσει πάνω από 1000 νέες θέσεις εργασίας» υπογράμμισε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι ακό συνολικά είναι σε εξέλιξη περίπου 15 επενδυτικά έργα σε Μεσσηνία, Αργολίδα και αλλού.
Ερωτηθείς για το Ελληνικό, ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία κατεδάφισης των 990 κτηρίων και εγκαταστάσεων που υπάρχουν στον χώρο του πρώην αεροδρομίου, σημειώνοντας ότι την κατεδάφιση την έχει αναλάβει ο επενδυτής.
Αναφερόμενος στο δεύτερο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής – για τον οποίο λήγει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων – τόνισε ότι τα χρήματα τα πήραν όλοι όσοι είδαν μείωση στον τζίρο τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eυρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη λόγω Πάουελ – Ρεκόρ από τον βρετανικό FTSE 100
- Προκλητικός Νετανιάχου: «Χονδροειδές ψέμα» η έκθεση ΟΗΕ περί λιμού στη Γάζα
- Ντέιβιντ Λάμι (Βρετανός ΥΠΕΞ): Ηθικό σκάνδαλο η κατάσταση λιμού στη Γάζα
- Wall Street: Νέο ιστορικό υψηλό για Dow Jones μετά τα σήματα Πάουελ για τα επιτόκια
- Τραμπ: «Θα απολύσω την Λίζα Κουκ από τη Fed αν δεν παραιτηθεί»
- Αποστάσεις τώρα από Τραμπ: Προτιμώ να μην πάω στη συνάντηση με Πούτιν-Ζελένσκι
- ΕΧΑΕ: Με ποσοστό 1,79% η Arrowstreet Capital
- Bloomberg: Ο Καναδάς αίρει μέρος από τους δασμούς – αντίποινα κατά των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις