Τη θέση ότι εντός του Ιουλίου αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια των έργων της τουριστικής επένδυσης στην Κασσιόπη στη βόρεια Κέρκυρα διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι τα αποτελέσματα θα φανούν ήδη από φέτος στην οικονομία, καθώς θα δημιουργηθούν 600 θέσεις εργασίας κατά τη διάρκεια της κατασκευής.
«Συνολικά η επένδυση θα δημιουργήσει πάνω από 1000 νέες θέσεις εργασίας» υπογράμμισε ο κ.Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι ακό συνολικά είναι σε εξέλιξη περίπου 15 επενδυτικά έργα σε Μεσσηνία, Αργολίδα και αλλού.
Ερωτηθείς για το Ελληνικό, ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία κατεδάφισης των 990 κτηρίων και εγκαταστάσεων που υπάρχουν στον χώρο του πρώην αεροδρομίου, σημειώνοντας ότι την κατεδάφιση την έχει αναλάβει ο επενδυτής.
Αναφερόμενος στο δεύτερο κύκλο της επιστρεπτέας προκαταβολής – για τον οποίο λήγει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων – τόνισε ότι τα χρήματα τα πήραν όλοι όσοι είδαν μείωση στον τζίρο τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΑΛΦΑ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. - ΑΛΦΑ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. 06 – 07 – 2026
- Νάγκελ: Η απότομη πτώση των τιμών της ενέργειας αιφνιδίασε την ΕΚΤ
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την εβδομάδα 6 έως 10 Ιουλίου
- ΑΛΦΑ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. - ALPHA ETF FTSE Athex Large Cap ΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΟΣ ΟΣΕΚΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΜΕΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Νέο ρεκόρ ο Stoxx 600 και 4η σερί εβδομάδα κερδών
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εικονικής συνταγογράφησης φαρμάκων – Πάνω από 405.000 ευρώ η ζημιά στον ΕΟΠΥΥ
- «Ελπίδα για την δημοκρατία»: Τι απαντάει για το ακίνητο της Καρυστιανού που αποκτήθηκε με πλειστηριασμό
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







