Ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, συνελήφθη καθώς φέρεται να ζητούσε χρήματα προκειμένου να προσέxει ασθενείς που είχαν χειρουργηθεί
«Δυστυχώς το φακελάκι ζει και βασιλεύει», ανέφερε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το γεγονός της σύλληψης του γιατρού από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο που συνελήφθη για φακελάκι.
«Εχω πει στον κόσμο να μη δίνει φακελάκι και θα παρεμβαίνω ο ίδιος», ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι οι υπηρεσίες Υγείας στο ΕΣΥ είναι δωρεάν.
Ο υπουργός απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες της υπόθεσης, καθώς, όπως ανέφερε, δεν έχει ενημερωθεί επίσημα.
Πως φτάσαμε στη σύλληψη του γιατρού
Επειτα από καταγγελία στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας, η οποία και διερευνά την υπόθεση, το πρωί της Τρίτης, 09/09 συνελήφθη ο διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Αθήνας, καθώς φέρεται να ζητούσε χρήματα από ασθενείς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ζητούσε έως 5.000 ευρώ προκειμένου να «προσέxει» ασθενείς που είχαν χειρουργηθεί και βρίσκονταν υπό την επίβλεψή του.
Ο γιατρός φέρεται να πιάστηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα τα οποία είχε λάβει νωρίτερα από ασθενή, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. ήταν ήδη ενήμερη για το θέμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Choose Α.Ε. ενισχύει τα ίδια κεφάλαιά της με νέα αύξηση 200 χιλ. ευρώ
- Χωρίς αντίκρισμα τα μέτρα Θεοδωρικάκου για τις τιμές «δεν έγραψαν» στον πληθωρισμό
- Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιιο της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ
- Τουρκία με TerraPower σε διαπραγματεύσεις για μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες
- Τουρκία ξανά σε ρόλο ταραξία σε Αιγαίο και Μεσόγειο – Αθήνα: «Μία και μόνη διαφορά, τέλος οι φαντασιώσεις»
- Financial Times: Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι να απαντήσει εντός «λίγων ημερών»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα εν αναμονή της Fed
- Pfizer: Δίνει 2,1 δισ. ευρώ για την ανάπτυξη και παραγωγή κινεζικού χαπιού κατά της παχυσαρκίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









