Την εκτίμηση πως η β’ αξιολόγηση θα κλείσει με φρικτά μέτρα για τον ελληνικό λαό διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν έχει καμία αμφιβολία πως ο Αλέξης Τσίπρας θα υπογράψει τα πάντα.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις απαιτήσεις Schaeuble και στις πιέσεις του προς την ελληνική κυβέρνηση, είπε ότι «όταν ο Schaeuble ζητά την κατάπτυστη επιστολή και ο κ. Τσακαλώτος τη στέλνει τότε δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε παραδοθεί άνευ όρων».
«Από εκεί και πέρα Schaeuble και Thomsen θα ζητούν μέτρα χωρίς όρια» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος ερωτηθείς για τις απολύσεις στο δημόσιο και την πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ, είπε ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την κλασική μέθοδο Γκέμπελς
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και αφορά στη μονιμοποίηση χιλιάδων εργαζομένων στους Δήμους, είπε ότι δεν μπορείς να προσλαμβάνεις χιλιάδες κόσμου στο δημόσιο, όταν έχεις κόψει συντάξεις και έχεις αυξήσει το ΦΠΑ» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν εκτιμά ότι θα γίνουν εκλογές, είπε ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και οι βουλευτές του θέλουν να μείνουν στην εξουσία.
«Ωστόσο, θα υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα στη θέληση του κ. Τσίπρα και των βουλευτών του με την πραγματικότητα και συνήθως, σε αυτή τη σύγκρουση κερδίζει η πραγματικότητα» είπε ο κ.Γεωργιάδης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θ. Δουζόγλου: Ο ομογενής επιχειρηματίας από τη Βενεζουέλα ιδρύει εταιρεία για ξενοδοχεία και ακίνητα
- N. Mπέρτσος: Μπαίνει στα τουριστικά καταλύματα το πρώην στέλεχος της Grivalia και της Εurobank
- Tethys: Το ελληνικό success story προβληματικών δανείων του ξενοδοχειακού κλάδου
- Τετραήμερο 28ης Οκτωβρίου: Γεμάτοι οι ουρανοί της Aegean με 95% πληρότητα οι διεθνείς προορισμοί – Οι τοπ επιλογές
- Ανασυγκροτήθηκε το Δ.Σ. της Τράπεζας Χανίων: Πρόεδρος ο Μιχαήλ Μαρακάκης
- Κατατέθηκε η αχρείαστη τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη: 6 υπουργοί υπογράφουν και αναθέτουν σε ιδιωτική εταιρεία να σβήσει τα 57 ονόματα των Τεμπών!
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με άνοδο ξεκίνησε η εβδομάδα
- Λαβρόφ και Ρούμπιο συζήτησαν τα «επόμενα βήματα προς τη διευθέτηση του πολέμου στην Ουκρανία»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις