«Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον επιχειρηματιών από Ελλάδα και Γερμανία για συμμετοχή στο Γερμανοελληνικό επενδυτικό φόρουμ της 9ης Μαρτίου στο Βερολίνο», ανέφερε σήμερα (18/2) ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης είχε συνάντηση παρουσία των Υφυπουργών Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. κ. Γιάννη Τσακίρη και Χρίστου Δήμα, του Υφυπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γεράσιμου Θωμά, και του Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, κ. Ernst Reichel με επιχειρηματίες – μέλη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου μετά από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου για την προετοιμασία του φόρουμ.
«Οι προσδοκίες από το φόρουμ είναι πολύ υψηλές», επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς «οι διμερείς οικονομικές σχέσεις είναι ισχυρές.
Η Γερμανία είναι η χώρα με τις περισσότερες επενδύσεις στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
Η Ελλάδα βρίσκεται στην ανοδική τροχιά του οικονομικού της κύκλου.
Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προσελκύσουμε περισσότερες γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, στις οποίες είμαστε θετικά διακείμενοι ως Κυβέρνηση και εργαζόμαστε για να τις διευκολύνουμε».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΑΛΦΑ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. - ΑΛΦΑ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. 06 – 07 – 2026
- Νάγκελ: Η απότομη πτώση των τιμών της ενέργειας αιφνιδίασε την ΕΚΤ
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την εβδομάδα 6 έως 10 Ιουλίου
- ΑΛΦΑ ASSET MANAGEMENT Α.Ε.Δ.Α.Κ. - ALPHA ETF FTSE Athex Large Cap ΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΟΣ ΟΣΕΚΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΜΕΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Νέο ρεκόρ ο Stoxx 600 και 4η σερί εβδομάδα κερδών
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εικονικής συνταγογράφησης φαρμάκων – Πάνω από 405.000 ευρώ η ζημιά στον ΕΟΠΥΥ
- «Ελπίδα για την δημοκρατία»: Τι απαντάει για το ακίνητο της Καρυστιανού που αποκτήθηκε με πλειστηριασμό
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







