Από την πτώση του γερανού προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στο σπίτι καθώς και σε ένα σταθμευμένο όχημα - Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός
Ένας ανυψωτικός γερανός έπεσε σήμερα το πρωί πάνω σε διώροφη κατοικία, στην οδό Αρκαδίου, στο Περιστέρι. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το ατύχημα έγινε λίγο πριν από τις 9 το πρωί την ώρα που το γερανοφόρο όχημα ξεφόρτωνε γεννήτριες στην ταράτσα του κτηρίου όταν ξαφνικά υπέστη καθίζηση το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να γείρει το όχημα και να πέσει πάνω στην οικία.
Από την πτώση του γερανού προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στο σπίτι καθώς και σε ένα σταθμευμένο όχημα. Επίσης τραυματίστηκε στα πόδια ο 44χρονος χειριστής του γερανού που πήδηξε από το όχημα για να γλυτώσει. Ο 44χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Τέλος, λόγω του ατυχήματος, η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αρκαδίας, από το ύψος της οδού Αγίου Παύλου έως και την οδό Ανθίμου Γαζή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πλήρη απαγόρευση αντί για πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο εξετάζει η ΕΕ
- Μετρό: Ανοιχτοί από 1/2 οι σταθμοί Συγγρού Φιξ, Νέος Κόσμος και Άγιος Ιωάννης και μετά τις 21:40
- Τραμπ: «Το Ιράν θέλει να καταλήξει σε συμφωνία με τις ΗΠΑ»
- Μητσοτάκης από Ζάγκρεμπ: Για εθνικούς λόγους δαπανούμε το 3% του ΑΕΠ στην άμυνα
- Τζιτζικώστας: Δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας από την παρουσία της Κίνας σε ευρωπαϊκά λιμάνια
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ο Ιανουάριος, 7ος σερί κερδοφόρος μήνας για Stoxx 600
- Υπόθεση Επστάιν: Στη δημοσιότητα πάνω από 3 εκατ. έγγραφα, 180.000 εικόνες και 2.000 βίντεο
- Hellenic Train: Με λεωφορεία τα επιβατικά δρομολόγια Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








