Μέχρι αύριο αναμένεται να έχουν διευθετηθεί όλες οι διαμάχες
Αυξημένη είναι πλέον η πιθανότητα ομαλής εκτέλεσης του πτητικού προγράμματος κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, καθώς εργοδότες και συνδικαλιστές βρίσκονται πλέον κοντά σε συμφωνία.
Μέχρι αύριο αναμένεται να έχουν διευθετηθεί όλες οι διαμάχες οι οποίες σχετίζονται με τις νέες συλλογικές συμβάσεις στις αεροπορικές μεταφορές. Το προσωπικό εδάφους, το οποίο εκπροσωπείται από τη συνδικαλιστική οργάνωση Ver.di, θα λάβει σε τρία στάδια και εντός 15 μηνών αύξηση αποδοχών από 13,1% έως και 15,1%, ενώ η νέα σύμβαση θα έχει διάρκεια ενός έτους. Το αίτημα σχετικά με τη διεύρυνση του επιδόματος υπερωριών συμφωνήθηκε να συζητηθεί εκ νέου στο τέλος του έτους.
Αισιοδοξία για συμφωνία και μεταξύ του συνδικάτου των πληρωμάτων καμπίνας UFO και της Lufthansa εντός της εβδομάδας εξέφρασαν και οι δύο πλευρές, έπειτα από διαδικασία διαιτησίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ισραήλ: Οι οικογένειες των ομήρων αντιδρούν στο σχέδιο Νετανιάχου
- ΔΥΠΑ: Δύο νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί σε Χαϊδάρι και Ιλιον από το φθινόπωρο
- Volkswagen ID.3: Με συνδρομή η επιπλέον ισχύς 27 ίππων
- Χαλκιδική: Στον Εισαγγελέα Πολυγύρου οι πέντε ανήλικοι που λήστεψαν 15χρονο
- Μελάνια Τραμπ: “Εναν κόσμο γεμάτο αξιοπρέπεια για όλους”
- Ουκρανικό: Νέα τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων πριν μεταβεί ο Ζελένσκι στην Ουάσιγκτον
- Αντίστροφη μέτρηση για τον Προσωπικό Αριθμό: Τι αλλάζει από 5 Σεπτεμβρίου
- Δεκάδες τραυματίες από σεισμό 6 Ρίχτερ στην Ινδονησία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις