Μέχρι αύριο αναμένεται να έχουν διευθετηθεί όλες οι διαμάχες
Αυξημένη είναι πλέον η πιθανότητα ομαλής εκτέλεσης του πτητικού προγράμματος κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, καθώς εργοδότες και συνδικαλιστές βρίσκονται πλέον κοντά σε συμφωνία.
Μέχρι αύριο αναμένεται να έχουν διευθετηθεί όλες οι διαμάχες οι οποίες σχετίζονται με τις νέες συλλογικές συμβάσεις στις αεροπορικές μεταφορές. Το προσωπικό εδάφους, το οποίο εκπροσωπείται από τη συνδικαλιστική οργάνωση Ver.di, θα λάβει σε τρία στάδια και εντός 15 μηνών αύξηση αποδοχών από 13,1% έως και 15,1%, ενώ η νέα σύμβαση θα έχει διάρκεια ενός έτους. Το αίτημα σχετικά με τη διεύρυνση του επιδόματος υπερωριών συμφωνήθηκε να συζητηθεί εκ νέου στο τέλος του έτους.
Αισιοδοξία για συμφωνία και μεταξύ του συνδικάτου των πληρωμάτων καμπίνας UFO και της Lufthansa εντός της εβδομάδας εξέφρασαν και οι δύο πλευρές, έπειτα από διαδικασία διαιτησίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- HΠΑ: Η Μινεσότα αποτυγχάνει να αποτρέψει την αύξηση των πρακτόρων της ICE
- Ισραηλινή επίθεση στον νότιο Λίβανο
- Toυρκικό μπλόκο σε κονβόι με ανθρωπιστική βοήθεια για τους Κούρδους του Κομπάνι
- Κακοκαιρία Κυριακής: Σε κατάσταση “Red Code” έθεσε η Πολιτική Προστασία μεγάλος μέρος της χώρας
- Πιερρακάκης: “Η δύναμη της Ευρώπης δεν ήταν ποτέ η τελειότητα, ήταν η επιμονή”
- Μπλακάουτ σε Ουκρανία και Μολδαβία
- BBC: Το Ισραήλ στοχεύει σε αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν και βλέπει τώρα μια “χρυσή ευκαιρία”
- Η Ρωσία θα επιτρέψει τις εξαγωγές βενζίνης για τους παραγωγούς μέχρι τον Ιούλιο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








