«Και δεν είναι ώρα για κανένα δώρο», τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος
«Ό,τι κι αν πιστεύαμε στο παρελθόν, η απουσία του Προέδρου από τη Βουλή κοστίζει. Το είδαμε, το πληρώσαμε, αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να την παραδεχτούμε όλοι», τονίζει σε ανάρτησή του, αναφορικά με τη συγκέντρωση υποστηρικτών του στην Αγία Βαρβάρα, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, με σαφή αιχμή κατά του συνυποψηφίου του, Δημάρχου Αθηναίων, χάρη Δούκα.
Και συμπληρώνει: «Τώρα, που θέλουμε να κοιτάξουμε τη Νέα Δημοκρατία στα μάτια και να διεκδικήσουμε την εξουσία, ΠΑΣΟΚ χωρίς τον νέο Πρόεδρό του στη Βουλή, θα είναι δώρο για τον κ. Μητσοτάκη. Και δεν είναι ώρα για κανένα δώρο. Είναι ώρα για νέα ηγεσία, που ενώνει και μπορεί, ηγεσία στη Βουλή, ηγεσία πλήρους απασχόλησης. Αυτά, εγγυάται η υποψηφιότητά μου».
Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση, του Παύλου Γερουλάνου:
«Με δεκάδες φίλες και φίλους, στην Αγία Βαρβάρα, μιλήσαμε για την ιστορική ευκαιρία που έχει το ΠΑΣΟΚ, στις επόμενες εθνικές εκλογές, να στείλει τη Συντήρηση στην αντιπολίτευση.
Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται νέα ηγεσία, με σχέδιο που να πείθει ότι μπορεί να κυβερνήσει, νέα ηγεσία που να κρατήσει το κόμμα ενωμένο, αξιοποιώντας κάθε στέλεχος, νέα ηγεσία παρούσα παντού, στην κοινωνία, στο κόμμα, στη Βουλή. Ό,τι κι αν πιστεύαμε στο παρελθόν, η απουσία του Προέδρου από τη Βουλή κοστίζει. Το είδαμε, το πληρώσαμε, αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να την παραδεχτούμε όλοι.
Τώρα, που θέλουμε να κοιτάξουμε τη Νέα Δημοκρατία στα μάτια και να διεκδικήσουμε την εξουσία, ΠΑΣΟΚ χωρίς τον νέο Πρόεδρό του στη Βουλή, θα είναι δώρο για τον κ. Μητσοτάκη. Και δεν είναι ώρα για κανένα δώρο. Είναι ώρα για νέα ηγεσία, που ενώνει και μπορεί, ηγεσία στη Βουλή, ηγεσία πλήρους απασχόλησης!
Αυτά, εγγυάται η υποψηφιότητά μου».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
- Κύπρος: Έλαβε αιτήματα για απομάκρυνση πολιτών της ΕΕ από τη Μ. Ανατολή
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη όλοι οι δείκτες παρά την ανάφλεξη στη Μ. Ανατολή
- Σαράντης: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου μέσω ακύρωσης 3,15 εκατ. ιδίων μετοχών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις