"Το βασικότερο ζήτημα είναι να καταθέσουμε ποιες είναι οι προτάσεις μας για τον κόσμο"
Στα νέα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και στην εσωκομματική κάλπη του Οκτωβρίου αναφέρθηκε η βουλευτής και υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.
Αρχικά, η κ. Γιαννακοπούλου επεσήμανε ότι «το βασικότερο ζήτημα είναι να καταθέσουμε ποιες είναι οι προτάσεις μας για τον κόσμο», συμπληρώνοντας πως αυτό που έχει λείψει από το ΠΑΣΟΚ είναι οι καθαρές κουβέντες για το αύριο.
Ως προς ενδεχόμενο επικοινωνίας με τον Στέφανο Κασσελάκη, σχολίασε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ότι:
«Το αν κάποιοι θυμήθηκαν τώρα να κάνουν δημοψήφισμα για να πάνε με το ΠΑΣΟΚ, συγγνώμη αλλά το ΠΑΣΟΚ το ρώτησαν; Γίνεται μια κουβέντα σε θεωρητικό επίπεδο πάνω σε ποια προγραμματική σύγκλιση; Πάνω σε ποιες προγραμματικές θέσεις;».
Παράλληλα, η Νάντια Γιαννακοπούλου επανέλαβε ότι θα παλέψει για την ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ στην κεντρική πολιτική σκηνή, αποφεύγοντας να εκφράσει την ετοιμότητά της για ανάληψη της πρωθυπουργίας όπως η συνυποψήφιά της, Μιλένα Αποστολάκη, επιμένοντας στο ότι «είμαι έτοιμη να αναλάβω την προεδρία του ΠΑΣΟΚ».
«Η Ελλάδα δεν αποτελεί ευρωπαϊκή εξαίρεση, επομένως πρέπει να γίνει μια σειρά από μεταρρυθμίσεις και στη δική μας χώρα, όπως οι κάμερες στους δρόμους. Προφανώς και δεν τα κάναμε όλα καλά. Οι υποψήφιοι καλούμαστε να καταθέσουμε μια σειρά από προτάσεις με ουσιαστικές λύσεις. Είναι προφανές ότι υπάρχουν και ιδεολογικές διαφορές μεταξύ μας, εγώ για παράδειγμα εξέφρασα διαφορετική θέση στο θέμα της επιστολικής ψήφου. Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να εγγυηθούμε την ενότητα της παράταξης την επόμενη μέρα», κατέληξε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οικογένεια Στεργίου Α.Ε.: Χρονιά ήπιας ανάπτυξης το 2024 αλλά θεμελίωσης μιας μεγάλης επένδυσης και νέων δυνατοτήτων
- Wall Street: S&P 500 και Nasdaq ανοδικά, ο Dow Jones οριακά χαμηλότερα
- Νέος διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος στη Θέων Αισθητήρες (Theon Sensors)
- Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ): Έσοδα 11,357 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 9,5 εκατ. ευρώ κρατική επιχορήγηση
- Η Wolt κάνει την έκπληξη και μπαίνει στον κλάδο των couriers, λανσάροντας υπηρεσίες αποστολής και παραλαβής δεμάτων
- ΕΧΑΕ: «Δίκαιο και εύλογο» το τίμημα στη δημόσια πρόταση από Euronext
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη 2% για τον γαλλικό CAC 40 – Άλμα 12% για LVMH
- Καραμανλής: «Αν υποτιμηθεί η αμφισβήτηση των Θεσμών από την κοινωνία, βαδίζουμε ολοταχώς σε πολιτική κρίση»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις