Τα χρήματά του σε πενήντα διαφορετικές τράπεζες είχε ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το θέμα έφερε στον αφρό της δημοσιότητας ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Μαρκ Λάσρι σύμφωνα με όσα είπε στο Claire Ballentine of Forbes.
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας τόνισε πως έκανε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να βοηθήσει τους παίκτες της ομάδας να επενδύσουν σωστά τα λεφτά τους και ο πρώτος που βοήθησε ήταν ο Greek Freak.
«Πέρασε αρκετός χρόνος για να εξηγήσω στους παίκτες των Μπακς το που πρέπει να επενδύσουν. Είπα στον Γιάννη πως ”δεν γίνεται να έχεις λογαριασμό σε 50 διαφορετικές τράπεζες. Άσε με να σου πω κάτι, αν η JP Morgan πέσει, οι μικρές τράπεζες σου θα πέσουν κι αυτές. Άσε με να σου εξηγήσω τι θα πρέπει να αγοράσεις”. Του εξήγησε πως λειτουργεί η κατάσταση».
Ο Λάσρι εκτός από συνιδιοκτήτης των Μπακς, είναι συνιδρυτής και CEO της Avenue Capital Group.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία – Επιθέσεις με drone στο Τζαμού
- Κίνα: Βουτιά στις τιμές βιομηχανικών προϊόντων τον Απρίλιο εν μέσω εμπορικού πολέμου
- Φιντάν: Η Τουρκία έτοιμη να επιβλέψει μια πιθανή εκεχειρία στην Ουκρανία
- Εθνική Πινακοθήκη: Ζητά 500.000 ευρώ από τον πρώην βουλευτή της Νίκης για τους βανδαλισμούς
- Πωλείται ξανά για 23,5 εκατ. ευρώ η πρώην «βίλα του Σον Κόνερι» στη γαλλική Ριβιέρα
- ΔΥΠΑ: Πώς και σε ποιους θα καταβληθούν οι τρεις δόσεις της επιχορήγησης 17.000 ευρώ
- Ευρωπαίοι ηγέτες: «Ναι» από Τραμπ για κυρώσεις στη Ρωσία αν ο Πούτιν αρνηθεί την εκεχειρία 30 ημερών
- Πάπας Λέων ΙΔ΄: «Ακολουθούμε τα χνάρια του Φραγκίσκου»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις