Συγκινητική, φορτισμένη και με πολλές αιχμές "αποχαιρετιστήρια" ανάρτηση του βουλευτή του ΝΔ
Με μία άκρως συγκινητική, αρκετά φορτισμένη, αλλά και με πολλές αιχμές ανάρτηση, ο Γιάννης Καλλιάνος, αποχαιρέτησε σήμερα τον πατέρα του, Δημήτρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο Αττικόν όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο βουλευτής της ΝΔ, που από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του και το γεγονός ότι δεν μεταφέρθηκε ούτε σε ΜΕΘ ούτε με ΜΑΦ, στον αποχαιρετισμό προς τον πατέρα του επιμένει να καταγγέλλει την αντιμετώπιση που είχε από το νοσοκομείο.
“Μπαμπά μου (μπανταούλη μου όπως σε έλεγα), σε αγαπάω απέραντα και θα μου δίνεις τεράστια δύναμη μέχρι να έρθω να σε συναντήσω και εγώ. Πριν μια εβδομάδα πέθανε ο αδελφός σου, δεν στο είπαμε ποτέ για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση σου. Θέλαμε να στο πούμε σιγά σιγά όταν θα έβγαινες από το Αττικό. Φρόντισαν όμως κάποιοι να μην βγεις ποτέ από εκείνο το δωμάτιο της Αγγειοχειρουργικής κλινικής. Ο Καθηγητής Κακκίσης έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια. Τον παρακαλούσε αδελφός μου να σε βάλει στην πλατφόρμα για ΜΕΘ η να σου βρούνε ΜΑΦ και μας κοιτούσαν με απορία διότι έλεγαν ότι οι εξετάσεις σου ήταν εξαιρετικές. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή που ο πόνος αυτής της απώλειας θα μου σκίσει την ψυχή μου μια για πάντα. Έκανα ότι μπορούσα, σήκωσα τη γη ανάποδα. Δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη. Κάποιοι αδιάφοροι κανόνισαν για τη δική σου ζωή. Εύχομαι τα παιδιά τους να μην τους δουν ποτέ όπως σε είδα εγώ. Ο Θεός να τους λυπηθεί. Καλό Παράδεισο μπαμπά μου. Σε ευχαριστώ που έδωσες τη ζωή σου για εμάς, για τη μαμά, που μας μεγάλωσες και μας έκανες ταπεινούς ανθρώπους. Θα είσαι δίπλα μου και μέσα μου για πάντα. Στερεψαν τα δάκρυα μου μπαμπά μου”.
Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του νοσοκομείου Αττικόν ανακοίνωσε σήμερα ότι διέταξε ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ ενώ η οικογένεια Καλλιάνου έχει αναθέσει την υπόθεση στον Αλέξη Κούγια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις